Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Sypress Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG SYPRESS PLANTEVEGG MATTE 50CM X 50CM UV-BEHANDLET Her ser du vår kunstige plantevegg matte dekket av kunstige sypress grener, nøye utviklet ned til den minste detalj for å gjøre den så naturtro som mulig. Perfekt dersom du har en tom vegg i hjemmet eller på kontoret som kunne trenge det lille ekstra, eller kanskje på verandaen for...

  KUNSTIG SYPRESS PLANTEVEGG MATTE 50CM X 50CM UV-BEHANDLET

  Her ser du vår kunstige plantevegg matte dekket av kunstige sypress grener, nøye utviklet ned til den minste detalj for å gjøre den så naturtro som mulig. Perfekt dersom du har en tom vegg i hjemmet eller på kontoret som kunne trenge det lille ekstra, eller kanskje på verandaen for å gi litt tropisk følelse over det hele? Mulighetene er mange med våre kunstige plantevegg matter, de kan brukes ute som inne da de er uv-behandlet. Vi har lagt merke til at våre kunder er mer og mer interesserte i kunstige plantevegg matter og dette med god grunn, det løfter rommet til nye høyder å gir interiøret ditt noe eget som du ikke ser alle andre plasser! Er du interessert i å finne den perfekte plantevegg matten til ditt hjem eller på ditt kontor så spør oss gjerne om tips og råd dersom du er usikker på noe.

  UV-Behandlet

  At våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet betyr ikke at de er sprayet over for hånd av oss, vi tar dette veldig seriøst og vil at du skal kunne ha de kunstige mattene der du måtte ønske i lang tid fremover. Uv-behandlingen av våre uv-produkter skjer derfor allerede i fargeprosessen av våre kunstige planter, blomster og planteveggmatter hvor uv-stoffet blandes inn for og sikre jevn og godt fordelt behandling over hele produktet. Vi jobber hardt og nøye for å kunne tilby det beste markedet har innen uv-behandlede falske planter. 

  Montering og Vedlikehold

  Montering av våre kunstige plantevegg matter på 50x50cm er enkle og designet for å kunne gjøres av hvem som helst. De kommer med et klikk system på baksiden slik at du enkelt kan sette dem sammen slik du ønsker og trenger for din plassering. Disse er også mulige å klippe i for og  få den nøyaktige størrelsen du trenger. Du trenger 4 matter pr m2. Våre kunstige plantevegg matter er nærmest vedlikeholdsfrie da det eneste de trenger er en liten støvtørk i ny og ne, dersom de brukes ute kan du helt enkelt gi de en dusj med vannslangen så holder de seg friske og fine i langt tid fremover. 

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  428533
  EAN
  8714344354799
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  50 cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Sypress
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Sypress Plantevegg 50x50cm UV
  AMBKunstig Sypress Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 349,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »