Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tropisk Bris Plantevegg 100x100cm UV

  Greenmoods Kunstig Tropisk Bris Plantevegg 100x100cm UV
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Tropisk Bris Plantevegg Matte 100x100cm UV En tropisk plantematte for tropiske vibber der du ønsker å friske opp, enten om det er vegger eller tak. Inne eller ute! Det er flere fordeler ved å bruke en kunstig plantevegg, som kan gjøre den til et flott alternativ for visse situasjoner og miljøer. Her er noen grunner til hvorfor en kun...

  Kunstig Tropisk Bris Plantevegg Matte 100x100cm UV

  En tropisk plantematte for tropiske vibber der du ønsker å friske opp, enten om det er vegger eller tak. Inne eller ute! Det er flere fordeler ved å bruke en kunstig plantevegg, som kan gjøre den til et flott alternativ for visse situasjoner og miljøer.

  Her er noen grunner til hvorfor en kunstig plantevegg kan være attraktiv:

  1. Lite vedlikehold: En av de største fordelene med kunstige plantevegger er at de krever minimalt vedlikehold. Du trenger ikke å vanne, beskjære eller gi dem sollys. Dette gjør dem ideelle for steder der ekte planter kan være vanskelig å vedlikeholde, som innendørsområder med begrenset lys eller utendørsområder med utfordrende værforhold.

  2. Allergivennlig: Kunstige planter avgir ikke pollen eller allergener, noe som gjør dem velegnet for personer med allergier eller luftveisproblemer.

  3. Langvarig estetikk: Kunstige plantevegger beholder sitt utseende over tid uten å visne eller dø. Dette gjør dem til en pålitelig løsning for å gi et grønt preg til et område som alltid ser friskt og innbydende ut.

  4. Fleksibilitet i plassering: Du kan plassere en kunstig plantevegg praktisk talt hvor som helst, uavhengig av lysforholdene. Dette gjør dem egnet for områder med begrenset naturlig lys eller for steder der ekte planter ville ha vanskelig for å trives.

  5. Estetisk appell: Kunstige plantevegger gir den visuelle gleden av å ha grøntområder, selv der ekte planter ikke kan dyrkes. De kan legge til en estetisk appell og mykhet til både innendørs og utendørs områder.

  6. Ingen veksthindring: Kunstige plantevegger vokser ikke, noe som betyr at de ikke vil begrense plassen eller kreve beskjæring for å hindre overvekst.

  7. Rask installasjon: Sammenlignet med å dyrke og vedlikeholde ekte planter, kan installasjonen av en kunstig plantevegg være rask og enkel.

  8. Variert design: Kunstige plantevegger kan tilpasses etter ditt designkonsept, og du kan velge mellom ulike typer planter og arrangementer for å oppnå ønsket estetikk.

  9. Bærekraftig alternativ: I områder med dårlig jordkvalitet, forurensning eller utilstrekkelig vannforsyning kan kunstige plantevegger være et miljøvennlig alternativ som ikke krever naturlige ressurser.

  10. Lang levetid: Med riktig omsorg og vedlikehold kan kunstige plantevegger vare i mange år, noe som gjør dem til en langsiktig investering.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318045
  EAN
  8719075769140
  Høyde
  100cm
  Diameter
  100cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Plantevegg matte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tropisk Bris Plantevegg 100x100cm UV
  Kunstig Tropisk Bris Plantevegg 100x100cm UV
  På lager
  NOK 1.290,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »