Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tropisk Fikus 180cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG TROPISK FIKUS 180CM  Dette er litt av et blikkfang. Vårt kunstige tropiske fikus tre er hele 180cm høyt og har en massiv ekte stamme, bare stammen er et blikkfang i seg selv. Det er som mange små stammer som er vokset sammen og danner en tykk og flott stamme. Oppover stammen springer bladene ut og danner en naturlig og fin busk med en ...

  KUNSTIG TROPISK FIKUS 180CM 

  Dette er litt av et blikkfang. Vårt kunstige tropiske fikus tre er hele 180cm høyt og har en massiv ekte stamme, bare stammen er et blikkfang i seg selv. Det er som mange små stammer som er vokset sammen og danner en tykk og flott stamme. Oppover stammen springer bladene ut og danner en naturlig og fin busk med en diameter på hele 90cm. Bladene har en unik og fin form. Våre kunstige fikus er favoritter blandt våre kunder, og det med god grunn. Denne vil passe inn i hjemmet, på kontoret eller i en restaurant, et flott tilskudd til ethvert interiør.

  POTTE

  Den kunstige planten trenger ikke mer for og bli sett, men det er jo alltid gøy å implementere med en flott potte til den falske planten. Og her hos oss har vi et stort utvalg, enten du vil gjøre den kunstige planten høyere ved og bygge den opp i en høy potte, eller om du vil holde den opprinnelige høyden med en lav, firkantet eller rund potte. Vi har litt av alt,ta en titt her - og vær ikke redd for og chatte eller ringe oss om du trenger tips, råd eller bare har noen spørsmål, vi er her for og hjelpe. 

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen vedlikehold av våre kunstige planter, alt de behøver er en støvtørk i ny og ne slik som alt annet. Dersom du skal pynte opp hytta med våre kunstige planter kan du bekymringsløst reise hjem når sesongen er over og komme tilbake neste gang til en like fin plante. Vi vil gjøre det enkelt for alle som bare vil ha det fint og ha grønne planter eller flotte blomster som dekor uten og måtte ha plantekunnskap, tidspress eller interesse for slikt. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  0306
  EAN
  8719075762400
  Høyde
  180 cm
  Diameter
  90 cm
  Stamme
  Naturlig stamme
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø18 x H14 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tropisk Fikus 180cm
  Kunstig Tropisk Fikus 180cm
  På lager
  NOK 2.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »