Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Vanda Lilla i Potte 60cm

  -20%
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Vanda Lilla kommer i en svart innerpotte og er 60cm høy, den er i en vakker frisk lilla farge med nydelig detaljer på bladene, den har også en dyp grønn farge på bladene. Mer naturtro skal du lete lenge etter. Vi hos ambiplants jobber hardt for at nettopp våre kunstige planter og blomster skal gi deg og hjemmet ditt nøyaktig den f�...

  Kunstig Vanda Lilla kommer i en svart innerpotte og er 60cm høy, den er i en vakker frisk lilla farge med nydelig detaljer på bladene, den har også en dyp grønn farge på bladene. Mer naturtro skal du lete lenge etter. Vi hos ambiplants jobber hardt for at nettopp våre kunstige planter og blomster skal gi deg og hjemmet ditt nøyaktig den følelsen du er ute etter, nydelige blomster som kan løfte rommet det står i, fordelen med våre falske blomster er mange, blant annet trenger de ikke vann eller ompotting, bare et rom å pryde samt en liten støvtørk i ny og ne.
   

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.
   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  426271
  EAN
  8714344331929
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Lilla
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Vanda

  Nylig viste produkter

  Uplants Kunstig Vanda Lilla i Potte 60cm
  Kunstig Vanda Lilla i Potte 60cm
  På lager
  NOK 379,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »