Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Vanda Mørkelilla i Potte 60cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Vanda Mørkelilla kommer i en svart innerpotte, den er 60cm høy og veldig naturtro. Med detaljene på bladene og den nydelige lillafargen vil denne være et godt valg for en hver, bladene har sin dype grønne farge slik Orkide blomstene har og noen røtter som springer ut rundt bladene. Finn deg en nydelig potte i vårt utvalg og la denne ...

  Kunstig Vanda Mørkelilla kommer i en svart innerpotte, den er 60cm høy og veldig naturtro. Med detaljene på bladene og den nydelige lillafargen vil denne være et godt valg for en hver, bladene har sin dype grønne farge slik Orkide blomstene har og noen røtter som springer ut rundt bladene. Finn deg en nydelig potte i vårt utvalg og la denne falske blomsten løfte rommet til nye høyder. Vi har også flere ulike farger av nettopp denne kunstige orkidêen i vårt utvalg.
   

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.
   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  426272
  EAN
  8714344331936
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Mørkelilla
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Vanda

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Vanda Mørkelilla i Potte 60cm
  Kunstig Vanda Mørkelilla i Potte 60cm
  På lager
  NOK 379,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »