Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Vanda Rosa i Potte 60cm

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Vanda Rosa Orkide kommer i en innerpotte og er 60cm. Denne Orkidêen har en frisk rosa farge med mye detaljer på blomstene, bladene har en dyp grønn farge og det springer ut noen røtter fra potten, den er veldig naturtro og er en blikkfanger i et hvert rom. Kjenner du noen som liker å omringes av orkidêer, men som har nok og stelle me...

  Kunstig Vanda Rosa Orkide kommer i en innerpotte og er 60cm. Denne Orkidêen har en frisk rosa farge med mye detaljer på blomstene, bladene har en dyp grønn farge og det springer ut noen røtter fra potten, den er veldig naturtro og er en blikkfanger i et hvert rom. 
  Kjenner du noen som liker å omringes av orkidêer, men som har nok og stelle med? Da er våre Orkidêer det perfekte valg, her trengs ingen stell, kun en liten støvtørk i ny og ne. 

  Orkidê er og vil alltid være en klassiker, våre kunstige Orkidêer gir deg en så naturtro følelse som overhode mulig. Orkidè familien er en av de største plantefamiliene, med rundt 25000 arter som varierer veldig i farger og utseende, Orkidê blomsten kan være en litt kinkig venn og holde liv i.. Men våre kunstige Orkidêer vil gi deg den stilrene og flotte følelsen du er ute etter, forskjellen er bare at med våre produkter trenger du ikke og jobbe for det. Så gi opp de grønne fingrene og se vårt store utvalg, frisk opp hjemmet, kontoret, lobbyen etc - idag!

  Se relaterte produkter nede på siden.
   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  426270
  EAN
  8714344331912
  Høyde
  60 cm
  Diameter
  20 cm
  Farge
  Rosa
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Vanda

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Vanda Rosa i Potte 60cm
  Kunstig Vanda Rosa i Potte 60cm
  På lager
  NOK 379,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »