Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Yucca Palme 150 cm

  AMB Kunstig Yucca Palme 150 cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG YUCCA PALME 150CM Kunstig Yucca Palme på 150 cm, denne kunstige planten har tre kunstige stammer i forskjellige høyder og de flotte spydspisse yucca bladene på hver topp. Denne er enkel og plassere, enten det er hjemme i stua ved siden av sofaen, i en utestue med tak eller på et bad - denne vil passe inn hvor som helst. Det er noe me...

  KUNSTIG YUCCA PALME 150CM

  Kunstig Yucca Palme på 150 cm, denne kunstige planten har tre kunstige stammer i forskjellige høyder og de flotte spydspisse yucca bladene på hver topp. Denne er enkel og plassere, enten det er hjemme i stua ved siden av sofaen, i en utestue med tak eller på et bad - denne vil passe inn hvor som helst. Det er noe med de flotte stammene på en yucca som bare setter prikken over i en. 

  HVORFOR VELGE KUNSTIG

  Dersom du er i tvil og bare kikker så er dette et sikkert valg, den er ordentlig kul, men også skikkelig fin og er veldig populær blant våre kunder. Vi har jo selvfølgelig mange flere kunstige Yucca planter du kan se på, enten sammen med denne eller alene. Du trenger ikke grønne fingre eller noen annen form for kunskap, kun muligheten til og gi den en liten støv tørk i ny og ne. 

  VARIANTER

  Vi har også en lignende denne Yuccaen i et hakk mindre, den er 110cm og har en mindre stamme en denne.

  Den kommer i en fin liten plastpotte(innerpotte) slik at den er balansert og for at du enkelt skal kunne sette den nedi en flott potte. Vi har et stort potte utvalg under kategorien potter og tilbehør, ta gjerne en titt der for og kjøpe et komplett produkt idag. Spør om du lurer på noe, vi er her for og hjelpe.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423946
  EAN
  8714344308228
  Høyde
  150 cm
  Potte
  Plast
  Størrelse potte
  H17,5cm x D20cm
  Antall grener
  3
  Materiale
  Kunststoff
  Bladfarge
  Mørkegrønn

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Yucca Palme 150 cm
  AMBKunstig Yucca Palme 150 cm
  På lager
  NOK 1.829,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »