Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Yucca Palme Vill 150cm

  E.E.G Kunstig Yucca Palme Vill 150cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG YUCCA PALME 150CM Kunstig Yucca Palme Vill 150cm, en imponerende kunstig plante med sine sverdlignende skarpe blader som fra stammen springer ut i en rosett. Noen av bladene nederst er visnet og henger dermed ner, som du ser på bildet. Dette gjør jo også at den kunstige palmen fremstår veldig naturtro og realistisk mtp vårt nordiske k...

  KUNSTIG YUCCA PALME 150CM

  Kunstig Yucca Palme Vill 150cm, en imponerende kunstig plante med sine sverdlignende skarpe blader som fra stammen springer ut i en rosett. Noen av bladene nederst er visnet og henger dermed ner, som du ser på bildet. Dette gjør jo også at den kunstige palmen fremstår veldig naturtro og realistisk mtp vårt nordiske klima da denne planten opprinnelig stammer  fra et stort område i Nord og Mellom-Amerika. Og den er selvfølgelig helt allergivennlig. 

  FORDELER VED Å KJØPE KUNSTIGE PLANTER

  Fordelen ved og kjøpe våre kunstige planter er jo selvfølgelig at det rett og slett ikke er noe stress eller bekymringer rundt dem, noe planter gjerne kan være for mange. Man vil jo gjerne ha noe grønt og fint, man leser om det i magasiner å ser det på some å innser at dette er veldig trendy. Men dersom du ikke har særlige grønne fingre eller rett og slett ikke er særlig interessert i slikt så anbefaler vi deg og prøve ut en av våre kunstige planter, enten om du supplerer med litt kunstig og litt levende planter. Det blir fint!

  PLASSERING

  Den gjør seg ypperlig på kontoret, men frisker også opp hjemmet hvor en du plasserer den. Om du skal friske opp et spa eller en gang vil denne gi den tropiske følelsen du leter etter. Denne kunstige Yucca Palme planten er det perfekte valget!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  423944
  EAN
  8714344308204
  Høyde
  150cm
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Palme
  Potte
  Plastpotte
  Bladfarge
  Lysgrønn/Rust

  Nylig viste produkter

  E.E.G Kunstig Yucca Palme Vill 150cm
  Kunstig Yucca Palme Vill 150cm
  På lager
  NOK 2.649,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »