Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Yucca Rostrata 100cm

  M.P Kunstig Yucca Rostrata 100cm
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG YUCCA ROSTRATA 100CM  Kunstig Yucca rostrata er 100cm høy og lekker. Den er utrolig populær da den gir den gode ''syden'' følelsen, noe vi har sett at folk virkelig liker. Det er jo ikke så rart da! Og nettopp derfor har vi flere kunstige planter som vi jobber med at skal kunne gi deg den følelsen du er ute etter slik at du føler ...

  KUNSTIG YUCCA ROSTRATA 100CM 

  Kunstig Yucca rostrata er 100cm høy og lekker. Den er utrolig populær da den gir den gode ''syden'' følelsen, noe vi har sett at folk virkelig liker. Det er jo ikke så rart da! Og nettopp derfor har vi flere kunstige planter som vi jobber med at skal kunne gi deg den følelsen du er ute etter slik at du føler deg trygg nok til og investere i vårt produkt.

  PLASSERE DIN KUNSTIGE PLANTE

  Har du et hjørne i stua eller på kontoret som savner noe grønt. Prøv deg på denne da vell. Den er veldig naturtro og dekorativ samtidig som den er nett, med sin dype helgrønne farge vil denne være et fint tilskudd hos deg eller som i gave til en venn. Tenk da, en gave som kan vare i årevis uten og trenge noe oppmerksomhet, kanskje bare en liten støvtørk i ny og ne. Du kan også skylle våre kunstige planter raskt under vann for og fjerne støv, så enkelt er det.

  • Leveres i en standard plastpotte som passer i de aller fleste blomsterpotter og plantekasser.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  7273-100
  EAN
  7273-100
  Høyde
  100 cm
  Diameter
  25 cm
  Produkt
  Rostrata
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H15cm x D17cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  M.P Kunstig Yucca Rostrata 100cm
  Kunstig Yucca Rostrata 100cm
  På lager
  NOK 1.990,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »