Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstige Dracaena 150cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG DRACENA 150CM Vår kunstige Dracena tre er for deg som ønsker en blikkfanger i hus, dette er en nydelig falsk plante i topp kvalitet plast og tekstil. Den har et særegent preg med sine meget spesielle og flotte stammer som skyter ut i forskjellige lengder. Bladene er tynne og lange og danner en flott "bukett" i toppen av hver stamme, f...

  KUNSTIG DRACENA 150CM

  Vår kunstige Dracena tre er for deg som ønsker en blikkfanger i hus, dette er en nydelig falsk plante i topp kvalitet plast og tekstil. Den har et særegent preg med sine meget spesielle og flotte stammer som skyter ut i forskjellige lengder. Bladene er tynne og lange og danner en flott "bukett" i toppen av hver stamme, fargen på bladene gir et ekstotisk preg. Så, har du en plass som kan trenge litt inspirasjon, litt liv og frisk pust, da er denne kunstige planten det rette valget. 

  POTTER

  Vi har et stort utvalg potter i ulike høyder, farger og varianter her på nettsiden. Det er mange og velge mellom, og denne kunstige dracena planten kan enten beholde sin naturlige høyde eller du kan velge og bygge den opp i en høy potte, valgene er mange og dersom du trenger råd og tips på veien er vi her for å hjelpe deg. Det er bare å spørre slik at du kan bestille et komplett produkt hjem idag.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige planter og blomster krever igrunnen ingen vedlikehold, de er ikke avhengig av noe riktig temperatur, sollys eller vanning. Alt de krever er som all annen pynt og lignende du har i rommet - nemlig en støvtørk en gang i blant, da holder de seg friske og fine i mange år fremover. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  8625
  EAN
  8719075763155
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  70 cm
  Stamme
  Naturlig
  Antall stammer
  4
  Produkt
  Dracaena
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  D17cm x H14,5cm

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstige Dracaena 150cm
  Kunstige Dracaena 150cm
  På lager
  NOK 1.490,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »