Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
  FILTER

  Pris

  Til

  Høyde

  Farge

  Kunstige planter

  Spesialist på kunstige planter Som spesialist innen kunstige planter har ambiplants et stort utvalg av ulike kunstige planter. Fra store til små og alt fra kunstige laurbærtrær til kunstige...

  Spesialist på kunstige planter

  Som spesialist innen kunstige planter har ambiplants et stort utvalg av ulike kunstige planter. Fra store til små og alt fra kunstige laurbærtrær til kunstige palmer. Derfor kan du alltid finne en egnet kunstig plante for hjemmet, kontoret eller et annet sted hvor du ønsker å plassere en kunstig plante. I denne kategorien vil du finne alle våre kunstige planter. Hvis du har spørsmål om noen av de kunstige plantene, ta kontakt med oss, vi er glade for å hjelpe til og besvare spørsmål ved kjøp av våre kunstige planter.

  Kjøp Kunstige planter på nett.

  Hos ambiplants kan du trygt og enkelt gjøre hjemmet eller jobben frisk og frodig, og alt kan bestilles her på nettsiden vår. Her finner du det mest komplette sortimentet av kunstige planter for hjemmet, men også flotte kunstige planter til kontoret.

  Med falske planter fra ambiplants vil du få nøyaktig den tropiske atmosfæren du er ute etter. Og det aller beste med våre produkter er at de varer evig, krever ingen grønne fingre eller det riktige miljø, ei heller ingen plantekunskaper eller annet stell.

  Vi har et bredt utvalg uekte planter her hos ambiplants og er derfor stolte av og kunne si at vi har noe for alle, med et svært variert sortiment er vi sikre på å kunne tilby deg det du er ute etter. Velg deg det du ønsker og kan se for deg i ditt hjem og interiør eller på ditt kontor. Alt føles friskere med litt grønne omgivelser, vi tilbyr også et bredt utvalg potter til og matche dine kunstige planter.

  Kunstige planter hjemme.

  Våre falske planter er ideelle for hjemmebruk. Og med våre produkter trenger du ikke bekymre deg for vanning eller at bladene mister fargen, her kan du bare finne den perfekte plassering og la den pryde rommet.

  Vi har et bredt utvalg kunstige planter slik at du kan dekorere hele hjemmet ditt med våre produkter, se for deg en stor og flott falsk palme for å sette et ordentlig eksotisk preg på for eksempel stuen din, eller noen flotte grønne planter på soverommet eller på en hylle på kjøkkenet - Vi har noe for et hvert rom, så her er det bare og la fantasien handle!

  Når du legger inn en bestilling hos ambiplants er vi raskt i gang med pakking og montering av produktene slik at vi får sendt dem til deg så fort som mulig. Og så fort du har mottatt dine kunstige planter kan du sette i gang og dekorere ditt hjem eller kontor. Våre uekte planter kommer med en ferdig montert standard plastpotte hvor planten er støpt i lett betong, denne er for støtte og balanse, og gjør det enkelt for deg å plassere produktet i en av våre matchende potter. Du trenger bare forme og brette litt på de falske bladene og grenene for så å plassere den kunstige planten der du vil ha den.

  Det er også mange kunstige planter tilgjengelig som trives i fuktige miljøer. Hvis du vil kjøpe en plante til kjelleren eller badet, selvsagt mulig på ambiplants kunstige planter! Hva med en vakker grønn kunstig plante som pynt for badstuen din? Plasser de kunstige plantene hver i en matchende prydpotte, og du vil skape en unik atmosfære i hvert rom på kort tid. Hvis du legger inn en bestilling hos ambiplants kunstige planter, vil plantene bli levert så snart som mulig. På denne måten kan du raskt nyte de nye grøntområdene i hjemmet ditt!

  Så snart de kunstige plantene er levert til hjemmet ditt, kan du raskt komme i gang med å plassere de kunstige plantene på rett sted i rommet. De kunstige plantene leveres som komplette. Du trenger bare å utfolde grenene og bringe dem i form. De kunstige plantene leveres i en standard plastpotte, som fungerer som en vektet base. Det anbefales å plassere den kunstige planten med standardpotten i en prydpotte for et flott utseende. For en potte kan du også gå til ambiplants kunstige planter. Når du kjøper en matchende potte, er den kunstige planten garantert å bli et flott tilskudd til interiøret ditt!

  Kunstige planter på bad eller innendørs basseng.

  Kunne du tenke deg litt mer kontrast på badet? Er det litt blekt og kjedelig? Dette er dessverre vanlig da det ikke er lett og finne flotte planter som vil leve i et slikt klima hvor det er høy fuktighet til tider, men også plutselig kaldt og tørt å lite naturlig lys. Hos ambiplants finner du løsningen, vi har kunstige planter til et hvert rom! Hva med og ha en stor kunstig bambus ved badekaret eller dusjen, da kan du virkelig drømme deg bort eller hva? Har du et mindre bad er muligehetene for en kunstig plante likevel mange, det kan friskes opp med en mindre kunstig plante, som feks en kunstig bambus på 90 cm eller kanskje du kan prøve en kunstig grønn hengeplante?

  Våre kunstige planter har det samme utseende som ekte planter, men er, i motsetning til ekte planter, motstandsdyktige mot klimaet vi ofte finner på baderom. Dette gjelder også i rom for innendørs basseng, hvor klimaet kan være veldig uheldig for planter er det veldig så heldige for deg med våre kunstige planter. Mye klor i luften kan selvfølgelig være litt skadelig for falske planter også, men den vil allikevel vare lenge.

  Store kunstige planter.

  Er du ute etter store kunstige planter? Da er du kommet til riktig sted. Her hos ambiplants har vi falske planter, falske trær og falske blomster i mange forskjellige størrelser. Og det høyeste produktet vi har er på hele 4 meter. Når du er på nettsiden og leter etter den perfekte kunstige planten for deg vil det øverst på siden være filter hvor du kan velge mellom kategorier, produkter, høyde, farge og pris, da er det enklere for deg og finne den kunstige planten eller blomsten du er ute etter.

  Kunstige planter på arbeidsplassen.

  Her hos ambiplants leverer vi kunstige planter til store og små kontorer. Vi hjelper deg å dekorere dine lokaler med de mest naturtroe kunstige plantene slik at du får en tropisk atmosfære på din arbeidsplass og kan ta i mot kunder og ha møtes i fine omgivelser. Det grønne tilskudet gjør absolutt en forskjell!

  For større prosjekter er det også mulig med et samarbeid hvor vi da lager et skreddersydd tilbud til dere. Grønt gjør virkelig en forskjell, det gjør blant annet at du ikke trenger så mye mer. Og med våre produkter trengs det heller ikke stell, grønne fingre, plante interesse eller noe. De varer og varer, noe som gjør kunstige planter veldig attraktive på markedet for dekorering, da spesielt på arbeidsplassen. Dette fordi det er vanskelig for ekte planter og trives i kontormiljø, klimaet stemmer ofte ikke overens med plantens ønsker og dette kan gjøre at planten ikke viser seg fra sin beste side. Dersom du kjøper kunstig trenger du ikke tenke på lys, fuktighet osv. Du kan bare helt enkelt plassere den kunstige planten og dekorere hvert et rom med litt grønt. En investering i kunstige planter er en veldig god investering. På kontorer og arbeidsplasser kan det tidvis være varierende lys og vekstforhold som vil være krevende for naturlige planter. De kunstige plantene varer i mange år med lite stell og det gir deg muligheten til å fokusere på det som er kjernevirksomheten i nettopp din bedrift. Med kunstige planter på jobben har du en ting mindre å tenke på og du kan fokusere på nettopp jobben.

  Grønn atmosfære i huset eller kontoret med kunstige planter

  Grønne planter bringer et rom til liv og gjør et hus eller kontor mer koselig og vennlig. Bare tenk på det koselige huset til den vennen du nettopp besøkte. Hvorfor er huset hennes så koselig, og du føler deg umiddelbart hjemme? Sjansen er stor for at dette delvis skyldes grøntområdene i huset hennes.

  Prøv det hjemme: Fjern alt grønt fra et rom, og du vil se at det umiddelbart er mye mindre koselig eller til og med føles tomt uten grøntområder.

  Men mye grønt betyr ofte mye arbeid. Alle store planter trenger mye omsorg og kan ofte bare trives på et veldig lett sted. Ikke alle har grønne fingre eller tid til å ta godt vare på planter. Resultatet er ofte at dusinvis eller til og med hundrevis av euro av planter bestilles, men at disse plantene deretter raskt dør på grunn av mangel på omsorg.

  Vakkert og grønt trenger ikke å være dyrt! Kunstige planter tilbyr en løsning. Med kunstige planter har du et grønt og koselig hus. Det fine med kunstige planter er at du har fordelen av et grønt, vennlig utseende i hjemmet eller kontoret, men at disse plantene ikke trenger omsorg. Kunstige planter trenger ikke vann, ingen ernæring og ikke noe lys for å se vakker ut og holde seg grønn. Alt du trenger å gjøre er å plassere den kunstige planten i en vakker gryte og plassere den der du vil. Støvtørk av plantene av og til er også tilrådelig: på denne måten forblir de grønne plantene friske og ekte.

  Så du vil ha et grønt hus, men du har ikke tid eller lyst til å ta vare på plantene dine? Kunstige planter gjør hjemmet eller kontoret grønt og gir atmosfære uten å gi deg ekstra arbeid. Så velg kunstige planter hvis du vil ha et grønt, koselig hus eller et attraktivt kontor raskt og enkelt.

  Vi tilbyr rask levering og topp kvalitet.

  Dersom du har bestilt dine kunstige planter her hos ambiplants, vil bestillingen din raskt bli behandlet og pakket for å levere produktene til deg så raskt som mulig, vi ligger på 1-3 virkedagers levering og hos oss får du alltid gratis frakt dersom du handler for over 500kroner. Vi pakker dine kunstige planter med omhu og vil alltid gjøre det greiest for deg slik at når du mottar pakken din trenger du bare pakke enkelt ut, forme og brette litt og plassere slik du ønsker. Noen av de kunstige plantene trenger et par dager i romtemperatur for at bladene skal legge seg og få sin optimale form igjen.

  Vårt mål er og alltid tilby det beste på markedet og vi er i stadig utvikling for og nettopp opprettholde det nivået vi er på. Våre falske planter og falske trær er av topp kvalitet og vi får stadig god tilbakemelding på nettopp dette. Flere av våre produkter er av ekte og naturlige stammer og har silkeblader, noe som gjør dem veldig naturtro! Bladene og grenene på våre uekte planter er veldig detaljerte slik de ville vært som ekte planter i naturen. I tillegg til disse ytre egenskapene på våre kunstige planter er også levetiden garantert, de falske bladene er festet godt slik at de ikke faller lett ut.

  For og gjøre de falske plantene enda mer attraktive anbefaler vi at du plasserer dem i nydelige og passende potter, og vi har selvfølgelig et bredt utvalg blomsterpotter og mye mer, slik at du kan finne det perfekte tilbehøret.

  Våre kunstige planter sammenlignet med ekte planter

  Gjennom årene har det vært en stor utvikling i kvaliteten og teknikken ved produksjon av kunstige planter. Det er ingen tvil om at dagens kunstige planter også varierer i kvalitet fra ulike produsenter og leverandører. Ambiplants har til en hver tid som mål og levere de aller beste produktene innenfor kunstige planter, og har således inneldet samarbeid med de beste produsentene. Det gjør at våre falske planter vil skille seg lite fra de ekte plantene. Blant annet bruker vi veldig ofte ekte og naturlig tre i stammene på de større plantene. Det er med å sikre et naturlig utseende og preg på de kunstige plantene. Vi får stadig tilbakemeldinger på at våre kunstige planter kan være vanskelig å skille fra de ekte variantene.

  Silkeplanter som er naturtro

  Bladene til de aller fleste av våre kunstige planter er laget av tekstiler som gjør de veldig realistiske. I tllegg har bladene et svært naturlig uttrykk med tanke på printen hvor man tydelig kan skimte nervetrådene som gjør de kunstige bladene levende og naturtro. I tillegg vil du ofte se et fint fargespill i bladene som fremhever det livaktige i den kunstige planten. Det kan være mørkere og lysere bruk av farge samt større og mindre blader som fremhever et realistisk bilde av de kunstige plantene.

  Både store og små kunstige planter

  Om du er på jakt etter en stor kunstig plante, et stort kunstig tre eller en mindre grønn kunstig potteplante, så har vi et meget stort utvalg her på nettsiden. Vi har store falske trær som kan strekke seg over tre meter i tillegg til at vi har små kunstige planter som passer perfekt i en liten krok i stuen. En kombinasjon av større og mindre uekte planter vil være med å skape denne grønne og fine stemningen i nettopp ditt hjem. 

  Potteplanter i alle former og størrelser

  I vårt omfattende utvalg av kunstige planter finner du mange forskjellige typer potteplanter. Leter du etter en stor potteplante som er litt bredere og derfor fyller et rom mer? Eller leter du etter en liten potteplante for å fylle det lille hjørnet ved siden av kommoden? Hos ambiplants kunstige planter er utvalget av kunstige planter så omfattende at din perfekte potteplante er fast imellom. Det er også en vakker potteplante for hvert budsjett. En vakker stor eller en enkel og mer prisgunstig plante.

  Det vi ofte ser er at folk ser etter en plante etter at de har ryddet opp etter julen i slutten av desember eller begynnelsen av januar. Plutselig virker stuen tom, uten juletre. Også uten alle julelysene er det plutselig mindre koselig i stuen. For å fylle gapet som er igjen etter juletreet, ser folk etter en potteplante i omtrent samme størrelse som juletreet.

  Leter du også etter potteplanter som kan gjøre stuen din så koselig og fylt etter jul som da juletreet fortsatt var der? Vi anbefaler vakker kunstig plante. Hvert år rundt juletider kan du midlertidig lagre det kunstige treet på loftet eller i boden slik at det ikke kommer i veien. Etter jul tar du ut potteplanten igjen, og den fyller det tomme stedet for juletreet perfekt. En potteplante som ikke er ekte, gjør det lettere å sette opp etter ønske i stuen eller midlertidig lagre det på loftet. Dette er ikke mulig med en ekte potteplante: den trenger vann og lys og må derfor finne et sted andre steder i huset hvis juletreet er i stuen.

  Kunstige trær og kunstige planter

  Begrepene kunstige trær og kunstige planter brukes regelmessig som synonymer for hverandre. Ikke overraskende fordi det ikke er noen reell grense for å indikere når en kunstig plante er et kunstig tre. Mange forskjellige kunstige trær er også tilgjengelige i størrelser som kan passere godt for kunstige planter. Hos ambiplants kunstige planter vil du ofte møte de samme produktene i  kategorien kunstige planter som i kategorien kunstige trær. Så hvis du skal kjøpe kunstige trær eller planter, er det først og fremst godt å se på hva slags grøntområder du leter etter. Via det enkle filteret på ambiplants.no kan du også velge etter lengde og etter pris på produktet. Det er generelt tilfelle at kunstige trær er litt dyrere enn kunstige planter. Denne prisforskjellen skyldes hovedsakelig at produksjonskostnadene for kunstige trær er litt høyere enn for kunstige planter, fordi størrelsen på trærne er større. 

  Kjøp av kunstige planter hos ambiplants kunstige planter

  Mange leverandører tilbyr kunstige planter til salgs på nettet. Å kjøpe dine kunstige planter på ambiplants kunstige planter har en rekke klare fordeler. Vi liker å nevne dem her:

  Ikke fornøyd, penger tilbake: de kunstige plantene du kjøper fra oss, kan du ha hjemme i 14 dager på prøvebasis.  Liker du de ikke, eller vil du fortsatt ha en større eller mindre plante?  Ikke noe problem: du kan alltid bytte eller returnere.

  Gratis frakt fra 500 NOK: hver forsendelse er gratis for en bestillingsverdi på 500 NOK.

  Alle planter er valgt med kvalitetsprinsippet i bunn: alle kunstige planter som vi tilbyr hos ambiplants kunstige planter har bestått en streng utvelgelsesprosess.  De ser alle veldig naturtro ut fordi de er spesielt utvalgt for dette.

  God emballasje og frakt: Vi gjør alt vi kan for å beskytte produktet ditt så godt som mulig når vi pakker ut som ved pakking. Vi sparer derfor ikke på godt emballasjemateriale.

  Våre kunstige planter kan sees i det virkelige liv i vårt utstillingslokale: du er velkommen i vårt inspirerende utstillingslokale i MANDAL for å komme og se våre kunstige planter, kunstige trær og kunstige blomster i det virkelige liv og på nært hold. På denne måten kan du selv se hvordan de nesten ikke skiller seg fra den virkelige tingen!

  Filter
  200 produkter
  Greenmoods Kunstig Kirsebærtre Rosa 150cm
  GreenmoodsKunstig Kirsebærtre Rosa 150cm
  På lager
  NOK 2.190,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Fat Fikus Crazy 150cm
  GreenmoodsKunstig Fat Fikus Crazy 150cm
  På lager
  NOK 1.729,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Gress Grønt UV 90cm
  GreenmoodsKunstig Gress Grønt UV 90cm
  På lager
  NOK 879,00NOK 615,30 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Smaragdplante 50cm
  GreenmoodsKunstig Smaragdplante 50cm
  På lager
  NOK 389,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Real Touch 180cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Real Touch 180cm
  På lager
  NOK 2.190,00NOK 1.756,38 Ink. mva
  Greenmoods Kunstige Bonsai Furu 53cm UV
  GreenmoodsKunstige Bonsai Furu 53cm UV
  På lager
  NOK 2.190,00NOK 1.756,38 Ink. mva
  • Høy Kvalitet
  • Trygg Handel
  • 1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Real Touch 150cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Real Touch 150cm
  På lager
  NOK 1.990,00NOK 1.595,98 Ink. mva
  Mica Kunstig Fikus Natasja Grønn i Potte 40cm
  MicaKunstig Fikus Natasja Grønn i Potte 40cm
  På lager
  NOK 469,00NOK 398,65 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Dracaena Tre 90cm
  GreenmoodsKunstig Dracaena Tre 90cm
  På lager
  NOK 1.390,00NOK 1.114,78 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Fat Fikus Crazy 120cm
  GreenmoodsKunstig Fat Fikus Crazy 120cm
  På lager
  NOK 1.549,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstige Dracaena 150cm
  GreenmoodsKunstige Dracaena 150cm
  På lager
  NOK 1.590,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Nicolai Deluxe 165cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Nicolai Deluxe 165cm
  På lager
  NOK 2.890,00NOK 2.317,78 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Gress Burgunder UV i Potte 90cm
  GreenmoodsKunstig Gress Burgunder UV i Potte 90cm
  På lager
  NOK 879,00NOK 615,30 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Baby Cycas Palme UV 60cm
  GreenmoodsKunstig Baby Cycas Palme UV 60cm
  På lager
  NOK 1.290,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Hortensia Busk Kremhvit 85cm
  GreenmoodsKunstig Hortensia Busk Kremhvit 85cm
  På lager
  NOK 1.829,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Nicolai Deluxe 120cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Nicolai Deluxe 120cm
  På lager
  NOK 1.390,00NOK 1.114,78 Ink. mva
  Greenmoods Kunstige Bonsai Furu 55cm UV
  GreenmoodsKunstige Bonsai Furu 55cm UV
  På lager
  NOK 3.190,00NOK 2.558,38 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Real Touch 210cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Real Touch 210cm
  På lager
  NOK 2.990,00NOK 2.397,98 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Palmeplante 60cm
  GreenmoodsKunstig Palmeplante 60cm
  På lager
  NOK 479,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Kentia Palme 150cm
  GreenmoodsKunstig Kentia Palme 150cm
  På lager
  NOK 1.990,00NOK 1.790,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Agave Pandora UV 85cm
  GreenmoodsKunstig Agave Pandora UV 85cm
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Lyng Erica i Potte 30cm
  GreenmoodsKunstig Lyng Erica i Potte 30cm
  På lager
  NOK 269,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Dracaena Reflexa i Potte 63 cm
  GreenmoodsKunstig Dracaena Reflexa i Potte 63 cm
  På lager
  NOK 629,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Strelitzia Deluxe 180cm
  GreenmoodsKunstig Strelitzia Deluxe 180cm
  På lager
  NOK 2.590,00 Ink. mva

  Kunstige planter

  Spesialist på kunstige planter

  Som spesialist innen kunstige planter har ambiplants et stort utvalg av ulike kunstige planter. Fra store til små og alt fra kunstige laurbærtrær til kunstige palmer. Derfor kan du alltid finne en egnet kunstig plante for hjemmet, kontoret eller et annet sted hvor du ønsker å plassere en kunstig plante. I denne kategorien vil du finne alle våre kunstige planter. Hvis du har spørsmål om noen av de kunstige plantene, ta kontakt med oss, vi er glade for å hjelpe til og besvare spørsmål ved kjøp av våre kunstige planter.

  Kjøp Kunstige planter på nett.

  Hos ambiplants kan du trygt og enkelt gjøre hjemmet eller jobben frisk og frodig, og alt kan bestilles her på nettsiden vår. Her finner du det mest komplette sortimentet av kunstige planter for hjemmet, men også flotte kunstige planter til kontoret.

  Med falske planter fra ambiplants vil du få nøyaktig den tropiske atmosfæren du er ute etter. Og det aller beste med våre produkter er at de varer evig, krever ingen grønne fingre eller det riktige miljø, ei heller ingen plantekunskaper eller annet stell.

  Vi har et bredt utvalg uekte planter her hos ambiplants og er derfor stolte av og kunne si at vi har noe for alle, med et svært variert sortiment er vi sikre på å kunne tilby deg det du er ute etter. Velg deg det du ønsker og kan se for deg i ditt hjem og interiør eller på ditt kontor. Alt føles friskere med litt grønne omgivelser, vi tilbyr også et bredt utvalg potter til og matche dine kunstige planter.

  Kunstige planter hjemme.

  Våre falske planter er ideelle for hjemmebruk. Og med våre produkter trenger du ikke bekymre deg for vanning eller at bladene mister fargen, her kan du bare finne den perfekte plassering og la den pryde rommet.

  Vi har et bredt utvalg kunstige planter slik at du kan dekorere hele hjemmet ditt med våre produkter, se for deg en stor og flott falsk palme for å sette et ordentlig eksotisk preg på for eksempel stuen din, eller noen flotte grønne planter på soverommet eller på en hylle på kjøkkenet - Vi har noe for et hvert rom, så her er det bare og la fantasien handle!

  Når du legger inn en bestilling hos ambiplants er vi raskt i gang med pakking og montering av produktene slik at vi får sendt dem til deg så fort som mulig. Og så fort du har mottatt dine kunstige planter kan du sette i gang og dekorere ditt hjem eller kontor. Våre uekte planter kommer med en ferdig montert standard plastpotte hvor planten er støpt i lett betong, denne er for støtte og balanse, og gjør det enkelt for deg å plassere produktet i en av våre matchende potter. Du trenger bare forme og brette litt på de falske bladene og grenene for så å plassere den kunstige planten der du vil ha den.

  Det er også mange kunstige planter tilgjengelig som trives i fuktige miljøer. Hvis du vil kjøpe en plante til kjelleren eller badet, selvsagt mulig på ambiplants kunstige planter! Hva med en vakker grønn kunstig plante som pynt for badstuen din? Plasser de kunstige plantene hver i en matchende prydpotte, og du vil skape en unik atmosfære i hvert rom på kort tid. Hvis du legger inn en bestilling hos ambiplants kunstige planter, vil plantene bli levert så snart som mulig. På denne måten kan du raskt nyte de nye grøntområdene i hjemmet ditt!

  Så snart de kunstige plantene er levert til hjemmet ditt, kan du raskt komme i gang med å plassere de kunstige plantene på rett sted i rommet. De kunstige plantene leveres som komplette. Du trenger bare å utfolde grenene og bringe dem i form. De kunstige plantene leveres i en standard plastpotte, som fungerer som en vektet base. Det anbefales å plassere den kunstige planten med standardpotten i en prydpotte for et flott utseende. For en potte kan du også gå til ambiplants kunstige planter. Når du kjøper en matchende potte, er den kunstige planten garantert å bli et flott tilskudd til interiøret ditt!

  Kunstige planter på bad eller innendørs basseng.

  Kunne du tenke deg litt mer kontrast på badet? Er det litt blekt og kjedelig? Dette er dessverre vanlig da det ikke er lett og finne flotte planter som vil leve i et slikt klima hvor det er høy fuktighet til tider, men også plutselig kaldt og tørt å lite naturlig lys. Hos ambiplants finner du løsningen, vi har kunstige planter til et hvert rom! Hva med og ha en stor kunstig bambus ved badekaret eller dusjen, da kan du virkelig drømme deg bort eller hva? Har du et mindre bad er muligehetene for en kunstig plante likevel mange, det kan friskes opp med en mindre kunstig plante, som feks en kunstig bambus på 90 cm eller kanskje du kan prøve en kunstig grønn hengeplante?

  Våre kunstige planter har det samme utseende som ekte planter, men er, i motsetning til ekte planter, motstandsdyktige mot klimaet vi ofte finner på baderom. Dette gjelder også i rom for innendørs basseng, hvor klimaet kan være veldig uheldig for planter er det veldig så heldige for deg med våre kunstige planter. Mye klor i luften kan selvfølgelig være litt skadelig for falske planter også, men den vil allikevel vare lenge.

  Store kunstige planter.

  Er du ute etter store kunstige planter? Da er du kommet til riktig sted. Her hos ambiplants har vi falske planter, falske trær og falske blomster i mange forskjellige størrelser. Og det høyeste produktet vi har er på hele 4 meter. Når du er på nettsiden og leter etter den perfekte kunstige planten for deg vil det øverst på siden være filter hvor du kan velge mellom kategorier, produkter, høyde, farge og pris, da er det enklere for deg og finne den kunstige planten eller blomsten du er ute etter.

  Kunstige planter på arbeidsplassen.

  Her hos ambiplants leverer vi kunstige planter til store og små kontorer. Vi hjelper deg å dekorere dine lokaler med de mest naturtroe kunstige plantene slik at du får en tropisk atmosfære på din arbeidsplass og kan ta i mot kunder og ha møtes i fine omgivelser. Det grønne tilskudet gjør absolutt en forskjell!

  For større prosjekter er det også mulig med et samarbeid hvor vi da lager et skreddersydd tilbud til dere. Grønt gjør virkelig en forskjell, det gjør blant annet at du ikke trenger så mye mer. Og med våre produkter trengs det heller ikke stell, grønne fingre, plante interesse eller noe. De varer og varer, noe som gjør kunstige planter veldig attraktive på markedet for dekorering, da spesielt på arbeidsplassen. Dette fordi det er vanskelig for ekte planter og trives i kontormiljø, klimaet stemmer ofte ikke overens med plantens ønsker og dette kan gjøre at planten ikke viser seg fra sin beste side. Dersom du kjøper kunstig trenger du ikke tenke på lys, fuktighet osv. Du kan bare helt enkelt plassere den kunstige planten og dekorere hvert et rom med litt grønt. En investering i kunstige planter er en veldig god investering. På kontorer og arbeidsplasser kan det tidvis være varierende lys og vekstforhold som vil være krevende for naturlige planter. De kunstige plantene varer i mange år med lite stell og det gir deg muligheten til å fokusere på det som er kjernevirksomheten i nettopp din bedrift. Med kunstige planter på jobben har du en ting mindre å tenke på og du kan fokusere på nettopp jobben.

  Grønn atmosfære i huset eller kontoret med kunstige planter

  Grønne planter bringer et rom til liv og gjør et hus eller kontor mer koselig og vennlig. Bare tenk på det koselige huset til den vennen du nettopp besøkte. Hvorfor er huset hennes så koselig, og du føler deg umiddelbart hjemme? Sjansen er stor for at dette delvis skyldes grøntområdene i huset hennes.

  Prøv det hjemme: Fjern alt grønt fra et rom, og du vil se at det umiddelbart er mye mindre koselig eller til og med føles tomt uten grøntområder.

  Men mye grønt betyr ofte mye arbeid. Alle store planter trenger mye omsorg og kan ofte bare trives på et veldig lett sted. Ikke alle har grønne fingre eller tid til å ta godt vare på planter. Resultatet er ofte at dusinvis eller til og med hundrevis av euro av planter bestilles, men at disse plantene deretter raskt dør på grunn av mangel på omsorg.

  Vakkert og grønt trenger ikke å være dyrt! Kunstige planter tilbyr en løsning. Med kunstige planter har du et grønt og koselig hus. Det fine med kunstige planter er at du har fordelen av et grønt, vennlig utseende i hjemmet eller kontoret, men at disse plantene ikke trenger omsorg. Kunstige planter trenger ikke vann, ingen ernæring og ikke noe lys for å se vakker ut og holde seg grønn. Alt du trenger å gjøre er å plassere den kunstige planten i en vakker gryte og plassere den der du vil. Støvtørk av plantene av og til er også tilrådelig: på denne måten forblir de grønne plantene friske og ekte.

  Så du vil ha et grønt hus, men du har ikke tid eller lyst til å ta vare på plantene dine? Kunstige planter gjør hjemmet eller kontoret grønt og gir atmosfære uten å gi deg ekstra arbeid. Så velg kunstige planter hvis du vil ha et grønt, koselig hus eller et attraktivt kontor raskt og enkelt.

  Vi tilbyr rask levering og topp kvalitet.

  Dersom du har bestilt dine kunstige planter her hos ambiplants, vil bestillingen din raskt bli behandlet og pakket for å levere produktene til deg så raskt som mulig, vi ligger på 1-3 virkedagers levering og hos oss får du alltid gratis frakt dersom du handler for over 500kroner. Vi pakker dine kunstige planter med omhu og vil alltid gjøre det greiest for deg slik at når du mottar pakken din trenger du bare pakke enkelt ut, forme og brette litt og plassere slik du ønsker. Noen av de kunstige plantene trenger et par dager i romtemperatur for at bladene skal legge seg og få sin optimale form igjen.

  Vårt mål er og alltid tilby det beste på markedet og vi er i stadig utvikling for og nettopp opprettholde det nivået vi er på. Våre falske planter og falske trær er av topp kvalitet og vi får stadig god tilbakemelding på nettopp dette. Flere av våre produkter er av ekte og naturlige stammer og har silkeblader, noe som gjør dem veldig naturtro! Bladene og grenene på våre uekte planter er veldig detaljerte slik de ville vært som ekte planter i naturen. I tillegg til disse ytre egenskapene på våre kunstige planter er også levetiden garantert, de falske bladene er festet godt slik at de ikke faller lett ut.

  For og gjøre de falske plantene enda mer attraktive anbefaler vi at du plasserer dem i nydelige og passende potter, og vi har selvfølgelig et bredt utvalg blomsterpotter og mye mer, slik at du kan finne det perfekte tilbehøret.

  Våre kunstige planter sammenlignet med ekte planter

  Gjennom årene har det vært en stor utvikling i kvaliteten og teknikken ved produksjon av kunstige planter. Det er ingen tvil om at dagens kunstige planter også varierer i kvalitet fra ulike produsenter og leverandører. Ambiplants har til en hver tid som mål og levere de aller beste produktene innenfor kunstige planter, og har således inneldet samarbeid med de beste produsentene. Det gjør at våre falske planter vil skille seg lite fra de ekte plantene. Blant annet bruker vi veldig ofte ekte og naturlig tre i stammene på de større plantene. Det er med å sikre et naturlig utseende og preg på de kunstige plantene. Vi får stadig tilbakemeldinger på at våre kunstige planter kan være vanskelig å skille fra de ekte variantene.

  Silkeplanter som er naturtro

  Bladene til de aller fleste av våre kunstige planter er laget av tekstiler som gjør de veldig realistiske. I tllegg har bladene et svært naturlig uttrykk med tanke på printen hvor man tydelig kan skimte nervetrådene som gjør de kunstige bladene levende og naturtro. I tillegg vil du ofte se et fint fargespill i bladene som fremhever det livaktige i den kunstige planten. Det kan være mørkere og lysere bruk av farge samt større og mindre blader som fremhever et realistisk bilde av de kunstige plantene.

  Både store og små kunstige planter

  Om du er på jakt etter en stor kunstig plante, et stort kunstig tre eller en mindre grønn kunstig potteplante, så har vi et meget stort utvalg her på nettsiden. Vi har store falske trær som kan strekke seg over tre meter i tillegg til at vi har små kunstige planter som passer perfekt i en liten krok i stuen. En kombinasjon av større og mindre uekte planter vil være med å skape denne grønne og fine stemningen i nettopp ditt hjem. 

  Potteplanter i alle former og størrelser

  I vårt omfattende utvalg av kunstige planter finner du mange forskjellige typer potteplanter. Leter du etter en stor potteplante som er litt bredere og derfor fyller et rom mer? Eller leter du etter en liten potteplante for å fylle det lille hjørnet ved siden av kommoden? Hos ambiplants kunstige planter er utvalget av kunstige planter så omfattende at din perfekte potteplante er fast imellom. Det er også en vakker potteplante for hvert budsjett. En vakker stor eller en enkel og mer prisgunstig plante.

  Det vi ofte ser er at folk ser etter en plante etter at de har ryddet opp etter julen i slutten av desember eller begynnelsen av januar. Plutselig virker stuen tom, uten juletre. Også uten alle julelysene er det plutselig mindre koselig i stuen. For å fylle gapet som er igjen etter juletreet, ser folk etter en potteplante i omtrent samme størrelse som juletreet.

  Leter du også etter potteplanter som kan gjøre stuen din så koselig og fylt etter jul som da juletreet fortsatt var der? Vi anbefaler vakker kunstig plante. Hvert år rundt juletider kan du midlertidig lagre det kunstige treet på loftet eller i boden slik at det ikke kommer i veien. Etter jul tar du ut potteplanten igjen, og den fyller det tomme stedet for juletreet perfekt. En potteplante som ikke er ekte, gjør det lettere å sette opp etter ønske i stuen eller midlertidig lagre det på loftet. Dette er ikke mulig med en ekte potteplante: den trenger vann og lys og må derfor finne et sted andre steder i huset hvis juletreet er i stuen.

  Kunstige trær og kunstige planter

  Begrepene kunstige trær og kunstige planter brukes regelmessig som synonymer for hverandre. Ikke overraskende fordi det ikke er noen reell grense for å indikere når en kunstig plante er et kunstig tre. Mange forskjellige kunstige trær er også tilgjengelige i størrelser som kan passere godt for kunstige planter. Hos ambiplants kunstige planter vil du ofte møte de samme produktene i  kategorien kunstige planter som i kategorien kunstige trær. Så hvis du skal kjøpe kunstige trær eller planter, er det først og fremst godt å se på hva slags grøntområder du leter etter. Via det enkle filteret på ambiplants.no kan du også velge etter lengde og etter pris på produktet. Det er generelt tilfelle at kunstige trær er litt dyrere enn kunstige planter. Denne prisforskjellen skyldes hovedsakelig at produksjonskostnadene for kunstige trær er litt høyere enn for kunstige planter, fordi størrelsen på trærne er større. 

  Kjøp av kunstige planter hos ambiplants kunstige planter

  Mange leverandører tilbyr kunstige planter til salgs på nettet. Å kjøpe dine kunstige planter på ambiplants kunstige planter har en rekke klare fordeler. Vi liker å nevne dem her:

  Ikke fornøyd, penger tilbake: de kunstige plantene du kjøper fra oss, kan du ha hjemme i 14 dager på prøvebasis.  Liker du de ikke, eller vil du fortsatt ha en større eller mindre plante?  Ikke noe problem: du kan alltid bytte eller returnere.

  Gratis frakt fra 500 NOK: hver forsendelse er gratis for en bestillingsverdi på 500 NOK.

  Alle planter er valgt med kvalitetsprinsippet i bunn: alle kunstige planter som vi tilbyr hos ambiplants kunstige planter har bestått en streng utvelgelsesprosess.  De ser alle veldig naturtro ut fordi de er spesielt utvalgt for dette.

  God emballasje og frakt: Vi gjør alt vi kan for å beskytte produktet ditt så godt som mulig når vi pakker ut som ved pakking. Vi sparer derfor ikke på godt emballasjemateriale.

  Våre kunstige planter kan sees i det virkelige liv i vårt utstillingslokale: du er velkommen i vårt inspirerende utstillingslokale i MANDAL for å komme og se våre kunstige planter, kunstige trær og kunstige blomster i det virkelige liv og på nært hold. På denne måten kan du selv se hvordan de nesten ikke skiller seg fra den virkelige tingen!