Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Lindy Potte Oker H20cm x D23cm

  Produktbeskrivelse
  Lindy Potte Oker 50cm H25cm x D30 TS-Kolleksjonen er mangfoldig og svært omfattende, hver plantepotte og krukke har sine egne egenskaper. Disse håndlagde krukkene er et stilig og trendy tillegg til alt interiør - en vakker dekorasjon på ethvert bord, skap eller skrivebord. Pottene finnes i forskjellige farger, former og stiler. Lindy serien er...

  Lindy Potte Oker 50cm H25cm x D30

  TS-Kolleksjonen er mangfoldig og svært omfattende, hver plantepotte og krukke har sine egne egenskaper. Disse håndlagde krukkene er et stilig og trendy tillegg til alt interiør - en vakker dekorasjon på ethvert bord, skap eller skrivebord. Pottene finnes i forskjellige farger, former og stiler. Lindy serien er for bruk innendørs. 

  Disse pottene kan og bør sendes på en halvpall hjem til deg på døren. Kjøper du kun potten alene kan vi sende den godt innpakket i en eske, men sammen med noe annet vil vi sende den på den mest forsvarlige måten. Vi ønsker ikke at disse skal knuse under transport og må derfor ta disse avgjørelsene ved pakking. Kontakt oss gjerne ved spørsmål!

  Height:20
  Depth:17
  Diameter:23
  Opening:17
   
  Vekt: 2kg
   
   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6PTR64552
  Vekt
  7kg

  Nylig viste produkter

  BAQ Exclusive Lindy Potte Oker H20cm x D23cm
  BAQ ExclusiveLindy Potte Oker H20cm x D23cm
  På lager
  NOK 849,00 Ink. mva