Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Lindy Vase Vulkan Oker 50cm

  Produktbeskrivelse
  Lindy Vase Oker H50cm  TS-Kolleksjonen er mangfoldig og svært omfattende, hver plantepotte og krukke har sine egne egenskaper. Disse håndlagde krukkene er et stilig og trendy tillegg til alt interiør - en vakker dekorasjon på ethvert bord, skap eller skrivebord. Pottene finnes i forskjellige farger, former og stiler. Lindy serien er for bruk ...

  Lindy Vase Oker H50cm 

  TS-Kolleksjonen er mangfoldig og svært omfattende, hver plantepotte og krukke har sine egne egenskaper. Disse håndlagde krukkene er et stilig og trendy tillegg til alt interiør - en vakker dekorasjon på ethvert bord, skap eller skrivebord. Pottene finnes i forskjellige farger, former og stiler. Lindy serien er for bruk innendørs. 

  Høyde:50cm
  Dybde:48cm
  Diameter:28cm
  Åpning:14cm
   
  Vekt: 7kg
   
  Disse pottene kan og bør sendes på en halvpall hjem til deg på døren. Kjøper du kun potten alene kan vi sende den godt innpakket i en eske, men sammen med noe annet vil vi sende den på den mest forsvarlige måten. Vi ønsker ikke at disse skal knuse under transport og må derfor ta disse avgjørelsene ved pakking. Kontakt oss gjerne ved spørsmål!

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6PTR64556
  Høyde
  38cm
  Diameter
  28cm
  Vekt
  7kg

  Nylig viste produkter

  BAQ Exclusive Lindy Vase Vulkan Oker 50cm
  BAQ ExclusiveLindy Vase Vulkan Oker 50cm
  På lager
  NOK 2.349,00 Ink. mva