ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Falske blomster og planter

Stadig flere velger å pynte med falske blomster og planter både hjemme og på hytta. Med ny teknologi har vi i dag mulighet til å tilby falske blomster og planter som er naturtro helt ned til den aller minste detalj.

 

Vi er spesialister på å finne de kunstige blomstene og plantene som er mest naturtro, og vi følger naturligvis med på utviklingen innen design og interiør når det gjelder beplantning, både på privat- og bedriftsmarkedet. Er det ønskelig stiller vi gjerne opp som interiørkonsulenter og er behjelpelige med tips og råd, slik at du kan designe ditt eget miljø med dekorative falske blomster, planter og trær.

 

Ambiplants har vært spesialister innen dette markedet siden 20012, og vi stolte over å si at vi har mange større prosjektbeplantninger bak oss. Med de beste falske blomster, planter og trær på markedet har vi pyntet opp blant annet hoteller, offentlige bygninger, kontorlandskaper, restauranter, kantiner, skoler og svømmehaller. Last gjerne opp noen bilder når du sender forespørsel, slik at vi kan danne oss et inntrykk av prosjektet og komme opp med  noen gode ideer.

 

Alle produkter du kan se på våre nettsider, mer enn 2500, ligger på vårt store lager i Mandal. Det betyr at vi kan levere dine falske blomster og planter 1-4 dager etter bestilling. Vi har satset mye på naturtro kvalitetsprodukter, og derfor tilbyr vi også garanti med pengene tilbake dersom du ikke skulle være fornøyd.   

 

Skulle du befinne deg i nærheten av Mandal, vil vi gjerne ønske deg velkommen til vårt store showroom der du kan se våre falske planter og blomster. Her svarer vi på alle spørsmål og viser fram vår unike design.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke