ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Kunstig oliventre med naturlig trestamme

Har du vurdert å investere i et kunstig oliventre? Oliventrær har et meget flott uttrykk som passer inn i det fleste interiør. Når du kjøper et kunstig oliventre av oss vil du bli overrasket over hvor naturtro treet er. Det er fordi vi bruker ekte stamme og grener. Kombinert med de grønne kunstige bladene med utsøkte detaljer, får man virkelig følelsen av at det er et ekte tre.

 

Vi har siden 2012 spesialisert oss på kunstige planter, blomster og trær, og vi er stolte av å kunne tilby produkter som ikke finnes andre steder i Norge. Dette skyldes vår nære kontakt med de ledende fabrikkene og leverandørene på markedet. Når du kjøper et kunstig oliventre av oss, er vi så sikre på kvaliteten at vi tilbyr deg pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd med produktet. Alle våre produkter, som til dags dato teller mer enn 2500, finnes på vårt lager som ligger i Mandal. Det betyr for deg at du vil få dine kunstige trær på 1-4 dager.

 

Skulle du befinne deg i nærheten av Mandal, ønsker vi å bruke anledningen til å invitere deg til vårt showroom. Her kan du se de aller nyeste produktene og få svar på de spørsmål du måtte ha.

 

Et kunstig oliventre kan også gjøre underverker i et kontorlandskap eller på en skole. Vi har lang erfaring med prosjektbeplantning og har tidligere tatt oppdrag for hoteller, offentlige bygninger, kontorer, restauranter og svømmehaller.

 

Dersom du har spørsmål et spesifikt kunstig oliventre eller noen av våre andre kunstige planter, levering eller noe annet, er det bare ta kontakt på telefon eller e-post.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke