ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Kunstige planter fra nettbutikk

Du går kanskje med tanker om å kjøpe inn en kunstig plante? Ambiplants har siden 2012 importert og solgt naturtro kunstige planter via vår nettbutikk. For oss er det aller viktigste at produktene holder høy kvalitet og derfor kan du også se på kunstige planter i vår nettbutikk at de er naturtro ned til den aller minste detalj.

 

Hver eneste kunstige plante du ser her på våre nettsider, finnes i vårt lager på Mandal og derfor kan vi garantere at du har dine nye grønne gledesspredere i hus allerede etter 1-4 dager. Vi er også så sikre på at du blir glad for kunstige planter fra vår nettbutikk, at du får pengene tilbake om du er misfornøyd.

 

En kunstig plante tilfører farge og glede i miljøer der det ville koste mange ressurser å ha naturplanter. Vi har lang erfaring med større prosjekter der vi har dekorert kontorer, entreer og korridorer, bassenger og svømmehaller, sykehus og administrasjonsbygninger og restauranter og kjøpesentre. Ta en titt på vårt utvalg av kunstige planter i vår nettbutikk, last gjerne opp noen bilder og send oss en forespørsel.

 

Når du har bestilt en kunstig plante sørger vi for å pakke den omhyggelig ned slik at den ikke skades under transport. Når pakken kommer fram er det bare å ta planten ut, fjerne plastikken og brett og form bladene akkurat slik du ønsker det.

 

Har du spørsmål om kunstige planter i vår nettbutikk, levering eller noe annet, er det naturligvis bare å ta kontakt på telefon eller e-post for hurtig svar.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke