ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Kunstige trær som varer

Har dere vurdert å kjøpe kunstige trær? Det er mange gode grunner til å velge nettopp våre kunstige trær, da de er unikt naturtro. Grunnen til dette er at både stammene og grenene er helt ekte, mens man har lagt energien i å produsere blader med utsøkte og naturtro detaljer.

 

Det finnes mange forskjellige kunstige trær i ulike størrelser å velge mellom, så vi foreslår at du tar en titt i vår nettbutikk. Vi er sikre på at noe faller i smak, faktisk så sikre er vi på våre produkter at vi tilbyr en garanti der du får alle pengene tilbake om du ikke er fornøyd med dine nye kunstige trær.

 

Siden vi startet i 2012 har vi ikke bare blitt en autoritet på det private markedet med vår store nettbutikk, men vi har også blitt en av de beste til stå for større beplantningsprosjekter der vi forskjønner både inne- og utearealer med kunstige trær, planter og blomster. Blant annet har vi tidligere utsmykket skoler, restauranter, offentlige bygninger, svømmehaller, kontorlandskap og hoteller. Dersom dere har et område som skal utsmykkes, så send oss gjerne noen bilder så våre designere får et inntrykk av stedet og prosjektet.

 

Vår tette og direkte kontakt med fabrikker og leverandører bidrar til at vi kan tilby produkter som ikke ellers finnes på det norske markedet. Med spesialister på daglig jakt etter de nye trendene innenfor interiør og beplantning, sørger vi for å fange opp de siste nyhetene på markedet.

 

Har du spørsmål om våre kunstige trær eller noen av våre andre produkter, er det bare å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke