ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Monteringsveiledning

Se monteringsvideo av kunstige planter

 

Monteringsveiledning for våre kunstige planter, kunstige blomster og trær!


Når dine nye kunstige planter, blomster eller tre er levert, kan de trenge litt forming for å gi de en vakker presentasjon. Det viktigste er at de ser bra ut for deg og for ditt hjem eller arbeidsplass. Uansett hvilken metode du bruker for å oppnå dette målet, er det viktigste at du selv blir fornøyd med resultatet! Forming av de kunstige plantene er det viktigste skrittet for å få det mest realistiske og naturtro utseendet.

Plassering i Potte
Fyll opp potten med for eksempel lecakuler slik at du får det høydenivået du ønsker på den kunstige planten. Om du ønsker at planten skal stå ekstra stabilt kan man bruke byggeskum rundt potten. Hvis du planlegger å bruke byggeskum, bare sørg for at planten er i potten, og sørg for at den er i den posisjonen du ønsker når du bruker det ekspanderende byggeskummet. Når planten er plassert og eventuelt skummet fast i potten kan man avslutte med å bruke dekorstein, lecakuler, bark eller jord som topping. Ved utebruk er det viktig å sørge for at vannet kan renne ut gjennom et dreneringshull.


Montering
Noen kunstige planter og trær kan kreve noe montering. For eksempel kommer enkelte av våre planter todelt eller ved at grenene kommer seperat og monteres på stammen.


Forming
Plantene leveres ”flatpakket” og blader og grener må derfor brettes og ordnes for best mulig resultat når du setter den opp. De fleste av våre planter og blomster har en ståltråd inni grenene og kan derfor brettes og bøyes etter eget ønske. Potten kan gjerne fylles med pukk/singel rundt planten. Bilder av plantene finnes på nettsidene våre. For at hele planten eller treet skal se naturlig ut, anbefaler vi å forme ved å begynne på nederste del av planten. Denne metoden gir deg maksimal fylde og gir et mer naturlig utseende kunstige planter. Først vil du begynne i nærheten av stammen eller hovedstammen, og deretter arbeide deg til enden av grenen, ved og forsiktig bøye grenene og bladene.

 

Lykke til!

 

www.ambiplants.no

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke