ambiplants.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Høy kvalitet -Trygg handel - Rask levering

Silkeblomst som varer

Når det gjelder silkeblomst får vi mange henvendelser, og dette tror vi er fordi vi tilbyr markedets mest naturtro kunstige blomster. Våre spesialister er alltid på jakt etter nye produsenter og produkter som holder vårt høye krav til kvalitet. Når du kjøper en silkeblomst i vår nettbutikk, kan du være helt sikker på at likhetene til den naturlige varianten stemmer helt ned til de minste ting.

 

Dette er også grunnen til at vi ligger litt over pris på silkeblomst, sammenlignet med flere av våre konkurrenter. Det er rett og slett fordi vi har valgt å fokusere på høy kvalitet, naturtro gjengivelse og lang holdbarhet. En silkeblomst fra oss vil også være bedre skodd mot falming over tid.

 

Siden 2012 har vi arbeidet med å finne de beste produktene på markedet, og i motsetning til mange andre har vi hele vårt sortiment på over 2500 produkter på et lager i Mandal. For deg som ønsker å kjøpe en silkeblomst i vår nettbutikk betyr dette at du vil vente maksimalt fire dager før blomsten er i hus.

 

Dersom du befinner deg i nærheten av Mandal, vil vi gjerne benytte anledningen til å invitere deg til vårt showroom. Her kan du selv studere våre kunstige blomster, planter og trær, og ikke minste ta en titt på våre kreative design.

 

En silkeblomst vil gi liv til ethvert areal, enten det er ute eller inne. Vi har lang erfaring i å gjennomføre større beplantningsprosjekter på blant annet svømmehaller, skoler, restauranter, kontorlandskaper, offentlige bygninger og lignende. Våre spesialister designer gjerne en løsning for dere.

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke