Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Sedum Burgundy Sukkulent Borddekorasjon

  -20%
  Uplants Sedum Burgundy Sukkulent Borddekorasjon
  Produktbeskrivelse
  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke!? Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare s...

  Kunstig Sukkulent. Visste du at det opprinnelige navnet er latin succus, noe som betyr saftig, fordi sukkulenter er planter som kan lagre vann i blader eller stengler, noe som gjør at de tåler noe tørke!?

  Vi synes historiene og bakgrunnen til planter og blomster er spennende, og vi er stolte av og kunne ha dem i topp kvalitet i kunstig vare slik at de alltid får være på sitt beste. Denne kunstige sukkulenten har en høyde på 13cm og en diameter på 8cm, den har en nydelig burgunder farge på bladene og stenglene, under er det imitert sand og sten. Dette er virkelig en blikkfanger i ditt intertiør, enten om det i hjemmet eller på kontoret. 

  Se relaterte produkter nede på siden.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4187863
  EAN
  8714344252002
  Høyde
  13 cm
  Diameter
  8 cm
  Farge
  Burgunder
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Sukkulent
  Potte
  Glass

  Nylig viste produkter

  Uplants Sedum Burgundy Sukkulent Borddekorasjon
  Sedum Burgundy Sukkulent Borddekorasjon
  På lager
  NOK 149,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »