Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bambus Buddha 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BAMBUS BUDDHA 120CM   Med denne nydelige kunstige buddha bambusen kan du skape et eksotisk å beroligende miljø på 1-2-3. Dette er litt av et blikkfang og den levende versjonen av denne kunstige bambusen er veldig populær og mange har store ønsker om å ha denne flotte planter på kontoret eller i hjemmet, men problemet er bare at d...
  KUNSTIG BAMBUS BUDDHA 120CM
   
  Med denne nydelige kunstige buddha bambusen kan du skape et eksotisk å beroligende miljø på 1-2-3. Dette er litt av et blikkfang og den levende versjonen av denne kunstige bambusen er veldig populær og mange har store ønsker om å ha denne flotte planter på kontoret eller i hjemmet, men problemet er bare at den levende bambus buddhaen vokser svært raskt og er derfor sjeldent egnet for innebruk i hjem elle på kontor. Vi har derfor jobbet nøye og detaljert med denne for og kunne oppfylle alle dine ønsker om dette, uten bakdelen med at den vokser deg ut av hus. Prøv våre flotte kunstige bambus buddha, du vil ikke angre. 
  Bladene er av førsteklasses kvalitet plast, tekstil å etterlignet ned til den minste detalj, stammen er helt unik og trekker mye oppmerksomhet der den står. Stammen er ekte bambusrør noe som gjør denne kunstige bambusen meget naturtro.
   
  VEDLIKEHOLD
  Våre kunstige planter krever ingen vedlikehold i form av det rette miljø, vanning eller grønne fingre. De klarer seg helt selv hele året, alt de behøver er som alt annet en liten støv tørk i ny og ne så holder de seg plettfrie i lang lang tid.
   
  POTTE ELLER PLANTEKASSE
  Vår falske bambus buddha er like flott i en potte alene eller i en større plantekassen med flere av seg selv eller andre planter. Vi tilbyr et stort utvalg potter og plantekasser her i nettbutikken. Titt innom her  og finn den perfekte potte eller plantekasse til din nye kunstige plante slik at du kan kjøpe et komplett produkt idag. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på, vi har chat boks her på nettsiden hvor vi svarer fortløpende. 
   
   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  2104
  EAN
  8719075761823
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  60 cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Naturlig stamme
  Størrelse potte
  Ø15 x H13 cm
  Produkt
  Bambus

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bambus Buddha 120cm
  GreenmoodsKunstig Bambus Buddha 120cm
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva