Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Åpenhetsloven

  Ambiplants AS forplikter seg til å aktivt ta ansvar for å fremme grunnleggende menneskerettigheter og sikre gode arbeidsforhold. Som en ledende leverandør av kunstige planter i Norge og med et variert nettverk av leverandører, er hoveddelen av vår overvåkning knyttet til innkjøpsprosessen.

  Vi følger Åpenhetsloven selv uten å være omfattet av den, og det sikrer tilgang til informasjon om vår praksis når det gjelder arbeids- og menneskerettigheter. Vi forplikter oss til å gjennomføre nøye aktsomhetsvurderinger og følger en definert modell:

  Forankring av ansvar: Vi har etablert relevante policyer, retningslinjer og styringssystemer for å sikre at bærekraft er en integrert del av vår daglige drift, ledelse og styrearbeid.

  Kartlegging og vurdering av potensiell negativ påvirkning: Vi gjennomfører regelmessige undersøkelser blant våre leverandører for å sikre at de overholder prinsippene om grunnleggende menneskerettigheter og gode arbeidsforhold. Resultatene av disse undersøkelsene brukes til å identifisere leverandører som opererer under kritikkverdige forhold. Vi har selv hatt representanter på fysisk besøk hos alle våre produsenter for å visuelt kontrollere forholdene.

  Stans, forebygging eller reduksjon av negativ påvirkning: Vi overholder norsk lov og fokuserer på å sikre gode arbeidsforhold for våre ansatte. Vi gjennomfører regelmessige HMS-inspeksjoner for å sikre trygghet og inkluderer våre ansatte i HMS-arbeidet.

  Oppfølging og overvåkning: Vi følger nøye med på våre tiltak og aktsomhetsvurderinger for å sikre at de oppnår ønsket effekt.

  Kommunikasjon: Vi kommuniserer åpent og ærlig om resultatene av våre tiltak.

  Gjenoppretting/erstatning: Dersom vi avdekker brudd, vil vi iverksette tiltak for å rette opp skaden. Per nå har vi ikke avdekket slike brudd.

  Aktsomhetsvurdering: Vi forplikter oss til å gjennomføre aktsomhetsvurderinger av vår leverandørkjede og gjennomgå resultatene av disse vurderingene. Vi gir også delvis innsynsrett til enhver som ønsker det.

  Ambiplants AS er en ledende aktør innen kunstige planter i Norge. Vi har et dedikert team på 8 ansatte og opererer fra våre fasiliteter i Mandal. Vi er engasjert i å sikre kvalitet og bærekraft i våre produkter, samtidig som vi tar ansvar for menneskerettigheter og arbeidsforhold i hele vår verdikjede.

  Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål om våre produkter, leverandører eller vår bærekraftspraksis. Vi er her for å svare på dine spørsmål.

  Kontakt oss

  Telefon

  Ring oss

  +4745464243

  E-post

  Skriv til oss

  [email protected]

  Sosial media

  Følg oss på sosiale medier

  4,9Review LogoVåre kunder gir oss 4,9 stjerner hos Google kundeanmeldelser

  AMBIPLANTS AS

  Doneheia 167
  4516 MANDAL
  Norge Finn oss på Google Maps

  930 093 645MVA