Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
  FILTER

  Pris

  Til

  Høyde

  Farge

  Kunstig plantevegg

  Kjøp en kunstig plantevegg hos ambiplants En kunstig plantevegg er ideell for å forvandle en bar vegg eller et kjedelig gjerde til en vakker grønn vegg. Akkurat som alle andre kunstige plante...

  Kjøp en kunstig plantevegg hos ambiplants

  En kunstig plantevegg er ideell for å forvandle en bar vegg eller et kjedelig gjerde til en vakker grønn vegg. Akkurat som alle andre kunstige planter hos ambiplants, er disse kunstige hekkene av beste kvalitet og fremstår naturtro. De kunstige plantevegg mattene er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Inne, for eksempel, kan du lage en vakker grønn vegg. Fordi de kunstige plantevegg mattene er værbestandige, er de også veldig passende for utendørs bruk. Den kunstige planteveggen er i stand til å motstå vind og vær, noe som betyr at den forblir av høy kvalitet. På den måten forblir den kunstige planteveggen alltid vakker.

  Hvorfor kjøpe en kunstig plantevegg?
  En kunstig plantevegg gir et grønt og naturlig utseende. Flere og flere selskaper velger en kunstig grønn vegg på kontoret. En kunstig plantevegg er vedlikeholdsfri og enkel å feste. På kort tid kan du skape et grønt, naturlig miljø. I tillegg til at det er mange forskjellige typer kunstige plantevegger tilgjengelig, er det også kunstige plantevegger tilgjengelig for både innendørs og utendørs bruk.

  Våre kunstige plantevegger er veldig naturtro
  Leter du etter en kunstig plantevegg som ikke skiller seg fra den virkelige tingen? Da har du kommet til rett sted hos Ambiplants.  Våre kunstige planter skiller seg ikke mye fra den virkelige. Hver kunstig plante har blitt nøye sammensatt, og for en rekke kunstige planter brukes ekte naturlige materialer til og med. Fordi plast av veldig god kvalitet brukes, ser bladene på den kunstige planteveggen veldig ekte ut. Men i tillegg til å se veldig ekte ut, føler de seg også veldig ekte. Bladene har forskjellige typer farger og er detaljerte. For eksempel har bladene på den kunstige plantevegg matten en bladtegning. Den naturtro fargen og det forfalskede bladet sikrer at de kunstige planteveggmattene ser ut og føles ekte.

  Fordeler med en kunstige plantevegger
  Den kunstige planteveggen har mange fordeler, så vi har kort oppsummert dem for deg:

  En kunstig plantevegg kan plasseres både utendørs og innendørs og krever ikke vedlikehold;

  Den kunstige planteveggen holder seg grønn i fargen hele året og fylt med blader;

  De kunstige plantevegg mattene er enkle å montere ved hjelp av klikksystemet. Fordi de er enkle å montere, er de også enkle å demontere! Dette gjør at du enkelt kan feste de kunstige mattene på et annet sted;

  En kunstig plantevegg kan gjøres helt etter din smak ved å bruke plug-in planter. I tillegg kan en firmalogo også plasseres i planteveggen;

  Til slutt selger vi bare kunstige plantevegger av beste kvalitet, så de vil vare i årevis!

  Les nedenfor en rekke fordeler med våre kunstige plantevegger.

  Enkel å feste med et klikksystem
  De kunstige plantevegg mattene kan bestilles i flere størrelser hos ambiplants. Du kan imidlertid enkelt feste flere kunstige matter til hverandre. Ved hjelp av klikksystemet kan du klikke de kunstige mattene sammen, og du har laget en vakker greenwall på kort tid. Hvis størrelsen på en matte ikke er helt etter din smak, kan du enkelt kutte den i riktig størrelse og form. Bare med kjøkkensaks! På den måten trenger du ikke å gjøre en unødvendig innsats for å få den kunstige planteveggen helt etter din smak.

  Dekorasjon for veggen eller taket
  En kunstig plantevegg kan brukes som dekorasjon til veggen. Mange selskaper skaper en vertikal grønn vegg med vår kunstige plantevegg matter. En viktig årsak til dette er at kunstige plantevegger er vedlikeholdsfrie, men skaper et grønt miljø. En grønn vegg skaper et beroligende miljø

  I tillegg til det faktum at en kunstig plantevegg skaper et vakkert utseende, er en vegg med en kunstig plantevegg lydabsorberende. Ofte er det veldig akustikk i et stort åpent kontorlokale. En kunstig plantevegg kan løse dette problemet.

  Firmalogoen kan også plasseres i den kunstige planteveggen. Så fint! Sett lys bak logoen, og den vil virkelig skille seg ut. Den kunstige planteveggen blir også i økende grad montert i taket eller på taket. Vær oppmerksom på at en kunstig hekk ikke er vanntett og derfor ikke kan fungere som tak.

  Vedlikeholdsvennlig plantevegg
  De kunstige planteveggene hos ambiplants er ikke bare veldig tro mot naturen, men også veldig vedlikeholds vennlig. Det er ikke nødvendig å vanne plantene, eller henge dem i akkurat riktig mengde lys. Derfor kan du hengeplanteveggen på et hvilket som helst ønsket sted. Vil du henge noe annet på veggen midlertidig? Ingen fare! Oppbevar planteveggen i skapet og sett den opp igjen når den passer deg. Sporadisk støvtørk av den kunstige planteveggen er tilrådelig. En ekte ambiplants plantevegg.

  Utseendet til planteveggen
  Fordi vi er importøren av den kunstige planteveggen, kan vi garantere den beste kvaliteten. Sammen med fabrikken setter vi sammen de kunstige planteveggene og velger de beste råvarene for produksjon av våre kunstige plantevegger. Hos ambiplants kunstige planter er du alltid garantert kunstige planter av beste kvalitet. På samme måte er vår kunstige plantevegg veldig naturtro. På grunn av den veldig gode kvalitetsplasten ser bladene ikke bare veldig ekte ut, men de føler seg også ekte. Bladene på den kunstige plantevegg matten har forskjellige typer farger og nyanser. Dette sikrer et naturtro utseende.

  Livstid
  Kjøpesummen til en kunstig plantevegg er lavere enn for en ekte. Men fordi bare de beste råvarene brukes, ser den kunstige hekken ikke bare ekte ut, den vil også vare i årevis! På grunn av den lange levetiden til den kunstige planteveggen, vil kostnadsbesparelsen være stor. Ambiplants tilbyr spesielle UV-resistente kunstige plantevegg matter. Disse kunstige mattene kan håndtere alle værforhold: regn, frost eller sollys. Den kunstige planteveggen beholder sin grønne farge og bladene vil ikke falle ut. Mens med en dårligere kvalitet kunstig plantevegg vil du snart se at bladene blir blå.

  Brukervennlighet
  En ekte plantevegg må beskjæres og vannes. I tillegg ser du ofte av hull i planteveggen. Med en kunstig plantevegg vil du ikke bli plaget av dette. En kunstig plantevegg er vedlikeholdsfri. Du trenger ikke å ta hensyn til mengden vann, plantenæring eller lys. Og du kan derfor feste den kunstige planteveggen hvor som helst! En kunstig plantevegg med kunstige matter er lett å feste. Fordi de kunstige mattene er utstyrt med et klikksystem, trenger du bare å klikke mattene sammen. Hvis du ønsker råd om dette, kan du alltid kontakte oss uten forpliktelser.

  Oversikt over kunstige plantevegger innenfor vårt sortiment
  Hos ambiplants har vi forskjellige typer kunstige plantevegger i vårt sortiment. For eksempel kan du komme til oss for en vakker kunstig vegg av eukalyptus eller en kunstig hekk av schefflera. Etter dine egne ønsker kan du også kombinere de kunstige hekkmattene for et vakkert utseende. Eller hold det litt mer subtilt og velg den kunstige planteveggen buksbom. Også for kontoret kan en vakker plantevegg skape atmosfære.

  Et raskt blikk på de forskjellige typene
  Hvis du er ute etter en kunstig plantevegg, er det mange valg av forskjellige varianter. For eksempel er det kunstige matter med et grønt eller farget blad i forskjellige former. Utvalget hos ambiplants består av forskjellige typer kunstige plantevegger. For eksempel tilbyr vi en kunstig vegg eukalyptus, bregne / nåletre, buksbom og mye mer. De kunstige mattene er tilgjengelige i forskjellige størrelser. En rekke kunstige matter er også UV-resistente, noe som gjør at de kan brukes både innendørs og utendørs. For eksempel kan du også dekke gjerdet ditt med kunstige plantevegg matter.

  Kunstig plantevegg Eukalyptus
  Eukalyptus er ikke solid og veldig sårbar. Derfor er det ideelt at en kunstig variant av dette er tilgjengelig for å kunne nyte eukalyptus hele året. Vil du legge til mer atmosfære i et innendørs eller utendørs rom på en enkel måte? Velg da den spesielle kunstige planteveggen eukalyptus. En kunstig plantematte på 50/50 cm. Den kunstige matten eukalyptus er veldig egnet til å lage en kunstig hekk. Ved hjelp av klikksystemet kan mattene enkelt festes til hverandre. De små bladene er forskjellige i størrelse og farge for et naturtro utseende.

  Kunstig eføy plantevegg
  Er det en stygg vegg eller gjerde i hagen din? Da er den kunstige hekkmatten eføy en veldig god løsning. Den kunstige plantevegg eføy består av plastiske eføyblader. Den kunstige matten er værbestandig, UV-bestandig og derfor egnet for både innendørs og utendørs.

  Kunstig buksbom plantevegg
  Den kunstige buksbom planteveggen er perfekt å bruke i hagen eller på balkongen. Den kunstige planteveggen gir mer privatliv og en vakkert miljø. Den kunstige planteveggen buksbom har små plastblader og kan ikke skilles fra ekte. De forskjellige mattene kan enkelt festes til hverandre av klikksystemet. Den kunstige planteveggen buksbom er værbestandig og UV-beskyttet. Som et resultat kan den brukes både innendørs og utendørs.

  Utendørs kunstig plantevegg
  Når du har en stygg vegg eller gjerde i hagen, kan den utendørs plantevegg være en god løsning. Den kunstige planteveggen er enkel å feste til et gjerde ved hjelp av klikksystemet. I tillegg til å skape en grønn atmosfære i hagen, sikrer dette også mer privatliv. Personvern er viktig, også i hagen. Naboene kan ikke lenger se gjennom gjerdet gjennom den kunstige planteveggen.

  I hagen kan det være steder der ingenting grønt klarer å vokse. Kunstig plantevegg er også en god løsning for disse stedene. Du trenger ikke å bekymre deg for beskjæring, vanning eller en bar hekk på grunn av for lite sollys. En kunstig plantevegg er vedlikeholdsfri. I tillegg er en kunstig plantevegg også vakker og full av blader hele året. Den utendørs kunstige planteveggen er motstandsdyktig mot alle værforhold. Regn, frost eller sollys. Våre kunstige plantevegger kan håndtere det meste!

  Utendørs kunstige plantevegger kan også brukes på balkongen. På denne måten lager du et grønt, naturlig skjold mellom din egen balkong og naboenes. På den måten har du også mer privatliv.

  Kort sagt, en utendørs plantevegg gir mer privatliv og et naturlig grønt utseende. I tillegg er den kunstige planteveggen for utendørs bruk også vedlikeholdsfri.

  Vil du kjøpe en kunstig plantevegg? Vi hjelper deg gjerne!
  Vil du kjøpe en kunstig plantevegg hos ambiplants? Vi har et bredt spekter av kunstige plantevegger. Den kunstige planteveggen til ambiplants er naturtro og flotte. Det finnes mange forskjellige typer kunstige plantevegger tilgjengelig: forskjellige farger og forskjellige størrelser, både innendørs og utendørs. For eksempel kan du velge kunstig hekkmatte / nåletre, den kunstige planteveggen schefflera eller den kunstige planteveggen eukalyptus. Har du funnet en vakker kunstig plantevegg? Bestill den enkelt online via vår nettbutikk. Frakt over 500 nok er helt gratis. Våre kunstige plantevegger leveres direkte fra lager, slik at vi kan garantere rask levering. Hvis du bestiller før kl. 16.00 på arbeidsdager, vil ordren sendes i løpet av 24 timer. Vil du heller se de kunstige plantene i det virkelige liv først? Det er selvfølgelig mulig. Kom og se hele vårt utvalg av kunstige plantevegger i vårt showrom i Mandal.

  Filter
  37 produkter
  Greenmoods Kunstig Plantevegg Eternity 100x100 cm UV
  GreenmoodsKunstig Plantevegg Eternity 100x100 cm UV
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Hagemiks Plantevegg 50x50cm UV/Brannsikker
  GreenmoodsKunstig Hagemiks Plantevegg 50x50cm UV/Brannsikker
  På lager
  NOK 279,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Hagemiks Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Hagemiks Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 249,00NOK 199,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Bregne/Tuja Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Bregne/Tuja Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 299,00NOK 269,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Plantevegg Prestiage 100x100 cm UV
  GreenmoodsKunstig Plantevegg Prestiage 100x100 cm UV
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Plantevegg "Crush" 100x100cm UV
  GreenmoodsKunstig Plantevegg "Crush" 100x100cm UV
  På lager
  NOK 1.429,00 Ink. mva
  • Høy Kvalitet
  • Trygg Handel
  • 1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
  Greenmoods Kunstig Multi Color Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Multi Color Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 229,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Buksbom Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Buksbom Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 209,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Plantevegg Mose 50x50 cm UV
  GreenmoodsKunstig Plantevegg Mose 50x50 cm UV
  På lager
  NOK 199,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig "Landskapsmiks" Plantevegg 100x100cm UV
  GreenmoodsKunstig "Landskapsmiks" Plantevegg 100x100cm UV
  På lager
  NOK 2.249,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Buksbom Vinterglans Plantevegg UV 50x50cm
  GreenmoodsKunstig Buksbom Vinterglans Plantevegg UV 50x50cm
  På lager
  NOK 229,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Plantevegg Moment 100x100 cm UV
  GreenmoodsKunstig Plantevegg Moment 100x100 cm UV
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Plantevegg Eukalyptus 50x50 cm UV
  GreenmoodsKunstig Plantevegg Eukalyptus 50x50 cm UV
  På lager
  NOK 239,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Sillage Plantevegg 100x100cm UV
  GreenmoodsKunstig Sillage Plantevegg 100x100cm UV
  På lager
  NOK 1.690,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Japansk Lønn Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Japansk Lønn Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 189,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Schefflera Mix Plantevegg UV 50x50cm
  GreenmoodsKunstig Schefflera Mix Plantevegg UV 50x50cm
  På lager
  NOK 319,00 Ink. mva
  AMB Kunstig Buksbom Plantevegg 50x50cm UV
  AMBKunstig Buksbom Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 230,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Solgress Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Solgress Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 249,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Plantevegg Lush Deco Deluxe 100x100 cm UV
  GreenmoodsKunstig Plantevegg Lush Deco Deluxe 100x100 cm UV
  På lager
  NOK 1.790,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Tuja Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Tuja Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 199,00 Ink. mva
  AMB Kunstig Schefflera Plantevegg Matte UV 50x50cm
  AMBKunstig Schefflera Plantevegg Matte UV 50x50cm
  På lager
  NOK 499,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Liljegress Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Liljegress Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 209,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Eukalyptus Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Eukalyptus Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 219,00 Ink. mva
  Greenmoods Kunstig Eukalyptus Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Eukalyptus Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 269,00 Ink. mva

  Kunstig plantevegg

  Kjøp en kunstig plantevegg hos ambiplants

  En kunstig plantevegg er ideell for å forvandle en bar vegg eller et kjedelig gjerde til en vakker grønn vegg. Akkurat som alle andre kunstige planter hos ambiplants, er disse kunstige hekkene av beste kvalitet og fremstår naturtro. De kunstige plantevegg mattene er egnet for både innendørs og utendørs bruk. Inne, for eksempel, kan du lage en vakker grønn vegg. Fordi de kunstige plantevegg mattene er værbestandige, er de også veldig passende for utendørs bruk. Den kunstige planteveggen er i stand til å motstå vind og vær, noe som betyr at den forblir av høy kvalitet. På den måten forblir den kunstige planteveggen alltid vakker.

  Hvorfor kjøpe en kunstig plantevegg?
  En kunstig plantevegg gir et grønt og naturlig utseende. Flere og flere selskaper velger en kunstig grønn vegg på kontoret. En kunstig plantevegg er vedlikeholdsfri og enkel å feste. På kort tid kan du skape et grønt, naturlig miljø. I tillegg til at det er mange forskjellige typer kunstige plantevegger tilgjengelig, er det også kunstige plantevegger tilgjengelig for både innendørs og utendørs bruk.

  Våre kunstige plantevegger er veldig naturtro
  Leter du etter en kunstig plantevegg som ikke skiller seg fra den virkelige tingen? Da har du kommet til rett sted hos Ambiplants.  Våre kunstige planter skiller seg ikke mye fra den virkelige. Hver kunstig plante har blitt nøye sammensatt, og for en rekke kunstige planter brukes ekte naturlige materialer til og med. Fordi plast av veldig god kvalitet brukes, ser bladene på den kunstige planteveggen veldig ekte ut. Men i tillegg til å se veldig ekte ut, føler de seg også veldig ekte. Bladene har forskjellige typer farger og er detaljerte. For eksempel har bladene på den kunstige plantevegg matten en bladtegning. Den naturtro fargen og det forfalskede bladet sikrer at de kunstige planteveggmattene ser ut og føles ekte.

  Fordeler med en kunstige plantevegger
  Den kunstige planteveggen har mange fordeler, så vi har kort oppsummert dem for deg:

  En kunstig plantevegg kan plasseres både utendørs og innendørs og krever ikke vedlikehold;

  Den kunstige planteveggen holder seg grønn i fargen hele året og fylt med blader;

  De kunstige plantevegg mattene er enkle å montere ved hjelp av klikksystemet. Fordi de er enkle å montere, er de også enkle å demontere! Dette gjør at du enkelt kan feste de kunstige mattene på et annet sted;

  En kunstig plantevegg kan gjøres helt etter din smak ved å bruke plug-in planter. I tillegg kan en firmalogo også plasseres i planteveggen;

  Til slutt selger vi bare kunstige plantevegger av beste kvalitet, så de vil vare i årevis!

  Les nedenfor en rekke fordeler med våre kunstige plantevegger.

  Enkel å feste med et klikksystem
  De kunstige plantevegg mattene kan bestilles i flere størrelser hos ambiplants. Du kan imidlertid enkelt feste flere kunstige matter til hverandre. Ved hjelp av klikksystemet kan du klikke de kunstige mattene sammen, og du har laget en vakker greenwall på kort tid. Hvis størrelsen på en matte ikke er helt etter din smak, kan du enkelt kutte den i riktig størrelse og form. Bare med kjøkkensaks! På den måten trenger du ikke å gjøre en unødvendig innsats for å få den kunstige planteveggen helt etter din smak.

  Dekorasjon for veggen eller taket
  En kunstig plantevegg kan brukes som dekorasjon til veggen. Mange selskaper skaper en vertikal grønn vegg med vår kunstige plantevegg matter. En viktig årsak til dette er at kunstige plantevegger er vedlikeholdsfrie, men skaper et grønt miljø. En grønn vegg skaper et beroligende miljø

  I tillegg til det faktum at en kunstig plantevegg skaper et vakkert utseende, er en vegg med en kunstig plantevegg lydabsorberende. Ofte er det veldig akustikk i et stort åpent kontorlokale. En kunstig plantevegg kan løse dette problemet.

  Firmalogoen kan også plasseres i den kunstige planteveggen. Så fint! Sett lys bak logoen, og den vil virkelig skille seg ut. Den kunstige planteveggen blir også i økende grad montert i taket eller på taket. Vær oppmerksom på at en kunstig hekk ikke er vanntett og derfor ikke kan fungere som tak.

  Vedlikeholdsvennlig plantevegg
  De kunstige planteveggene hos ambiplants er ikke bare veldig tro mot naturen, men også veldig vedlikeholds vennlig. Det er ikke nødvendig å vanne plantene, eller henge dem i akkurat riktig mengde lys. Derfor kan du hengeplanteveggen på et hvilket som helst ønsket sted. Vil du henge noe annet på veggen midlertidig? Ingen fare! Oppbevar planteveggen i skapet og sett den opp igjen når den passer deg. Sporadisk støvtørk av den kunstige planteveggen er tilrådelig. En ekte ambiplants plantevegg.

  Utseendet til planteveggen
  Fordi vi er importøren av den kunstige planteveggen, kan vi garantere den beste kvaliteten. Sammen med fabrikken setter vi sammen de kunstige planteveggene og velger de beste råvarene for produksjon av våre kunstige plantevegger. Hos ambiplants kunstige planter er du alltid garantert kunstige planter av beste kvalitet. På samme måte er vår kunstige plantevegg veldig naturtro. På grunn av den veldig gode kvalitetsplasten ser bladene ikke bare veldig ekte ut, men de føler seg også ekte. Bladene på den kunstige plantevegg matten har forskjellige typer farger og nyanser. Dette sikrer et naturtro utseende.

  Livstid
  Kjøpesummen til en kunstig plantevegg er lavere enn for en ekte. Men fordi bare de beste råvarene brukes, ser den kunstige hekken ikke bare ekte ut, den vil også vare i årevis! På grunn av den lange levetiden til den kunstige planteveggen, vil kostnadsbesparelsen være stor. Ambiplants tilbyr spesielle UV-resistente kunstige plantevegg matter. Disse kunstige mattene kan håndtere alle værforhold: regn, frost eller sollys. Den kunstige planteveggen beholder sin grønne farge og bladene vil ikke falle ut. Mens med en dårligere kvalitet kunstig plantevegg vil du snart se at bladene blir blå.

  Brukervennlighet
  En ekte plantevegg må beskjæres og vannes. I tillegg ser du ofte av hull i planteveggen. Med en kunstig plantevegg vil du ikke bli plaget av dette. En kunstig plantevegg er vedlikeholdsfri. Du trenger ikke å ta hensyn til mengden vann, plantenæring eller lys. Og du kan derfor feste den kunstige planteveggen hvor som helst! En kunstig plantevegg med kunstige matter er lett å feste. Fordi de kunstige mattene er utstyrt med et klikksystem, trenger du bare å klikke mattene sammen. Hvis du ønsker råd om dette, kan du alltid kontakte oss uten forpliktelser.

  Oversikt over kunstige plantevegger innenfor vårt sortiment
  Hos ambiplants har vi forskjellige typer kunstige plantevegger i vårt sortiment. For eksempel kan du komme til oss for en vakker kunstig vegg av eukalyptus eller en kunstig hekk av schefflera. Etter dine egne ønsker kan du også kombinere de kunstige hekkmattene for et vakkert utseende. Eller hold det litt mer subtilt og velg den kunstige planteveggen buksbom. Også for kontoret kan en vakker plantevegg skape atmosfære.

  Et raskt blikk på de forskjellige typene
  Hvis du er ute etter en kunstig plantevegg, er det mange valg av forskjellige varianter. For eksempel er det kunstige matter med et grønt eller farget blad i forskjellige former. Utvalget hos ambiplants består av forskjellige typer kunstige plantevegger. For eksempel tilbyr vi en kunstig vegg eukalyptus, bregne / nåletre, buksbom og mye mer. De kunstige mattene er tilgjengelige i forskjellige størrelser. En rekke kunstige matter er også UV-resistente, noe som gjør at de kan brukes både innendørs og utendørs. For eksempel kan du også dekke gjerdet ditt med kunstige plantevegg matter.

  Kunstig plantevegg Eukalyptus
  Eukalyptus er ikke solid og veldig sårbar. Derfor er det ideelt at en kunstig variant av dette er tilgjengelig for å kunne nyte eukalyptus hele året. Vil du legge til mer atmosfære i et innendørs eller utendørs rom på en enkel måte? Velg da den spesielle kunstige planteveggen eukalyptus. En kunstig plantematte på 50/50 cm. Den kunstige matten eukalyptus er veldig egnet til å lage en kunstig hekk. Ved hjelp av klikksystemet kan mattene enkelt festes til hverandre. De små bladene er forskjellige i størrelse og farge for et naturtro utseende.

  Kunstig eføy plantevegg
  Er det en stygg vegg eller gjerde i hagen din? Da er den kunstige hekkmatten eføy en veldig god løsning. Den kunstige plantevegg eføy består av plastiske eføyblader. Den kunstige matten er værbestandig, UV-bestandig og derfor egnet for både innendørs og utendørs.

  Kunstig buksbom plantevegg
  Den kunstige buksbom planteveggen er perfekt å bruke i hagen eller på balkongen. Den kunstige planteveggen gir mer privatliv og en vakkert miljø. Den kunstige planteveggen buksbom har små plastblader og kan ikke skilles fra ekte. De forskjellige mattene kan enkelt festes til hverandre av klikksystemet. Den kunstige planteveggen buksbom er værbestandig og UV-beskyttet. Som et resultat kan den brukes både innendørs og utendørs.

  Utendørs kunstig plantevegg
  Når du har en stygg vegg eller gjerde i hagen, kan den utendørs plantevegg være en god løsning. Den kunstige planteveggen er enkel å feste til et gjerde ved hjelp av klikksystemet. I tillegg til å skape en grønn atmosfære i hagen, sikrer dette også mer privatliv. Personvern er viktig, også i hagen. Naboene kan ikke lenger se gjennom gjerdet gjennom den kunstige planteveggen.

  I hagen kan det være steder der ingenting grønt klarer å vokse. Kunstig plantevegg er også en god løsning for disse stedene. Du trenger ikke å bekymre deg for beskjæring, vanning eller en bar hekk på grunn av for lite sollys. En kunstig plantevegg er vedlikeholdsfri. I tillegg er en kunstig plantevegg også vakker og full av blader hele året. Den utendørs kunstige planteveggen er motstandsdyktig mot alle værforhold. Regn, frost eller sollys. Våre kunstige plantevegger kan håndtere det meste!

  Utendørs kunstige plantevegger kan også brukes på balkongen. På denne måten lager du et grønt, naturlig skjold mellom din egen balkong og naboenes. På den måten har du også mer privatliv.

  Kort sagt, en utendørs plantevegg gir mer privatliv og et naturlig grønt utseende. I tillegg er den kunstige planteveggen for utendørs bruk også vedlikeholdsfri.

  Vil du kjøpe en kunstig plantevegg? Vi hjelper deg gjerne!
  Vil du kjøpe en kunstig plantevegg hos ambiplants? Vi har et bredt spekter av kunstige plantevegger. Den kunstige planteveggen til ambiplants er naturtro og flotte. Det finnes mange forskjellige typer kunstige plantevegger tilgjengelig: forskjellige farger og forskjellige størrelser, både innendørs og utendørs. For eksempel kan du velge kunstig hekkmatte / nåletre, den kunstige planteveggen schefflera eller den kunstige planteveggen eukalyptus. Har du funnet en vakker kunstig plantevegg? Bestill den enkelt online via vår nettbutikk. Frakt over 500 nok er helt gratis. Våre kunstige plantevegger leveres direkte fra lager, slik at vi kan garantere rask levering. Hvis du bestiller før kl. 16.00 på arbeidsdager, vil ordren sendes i løpet av 24 timer. Vil du heller se de kunstige plantene i det virkelige liv først? Det er selvfølgelig mulig. Kom og se hele vårt utvalg av kunstige plantevegger i vårt showrom i Mandal.