Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Buksbom Deluxe Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Buksbom Deluxe Plantevegg Matte 50x50cm En plantevegg matte, også kjent som en grønn veggmatte eller vegetasjonsmatte, er en type produkt som brukes til å skape grønne vegger eller vertikale hageflater. Disse mattene er vanligvis laget av et nettverk av planter, jord og substrater som er bundet sammen. Vår kunstige matter er designet ...

  Kunstig Buksbom Deluxe Plantevegg Matte 50x50cm

  En plantevegg matte, også kjent som en grønn veggmatte eller vegetasjonsmatte, er en type produkt som brukes til å skape grønne vegger eller vertikale hageflater. Disse mattene er vanligvis laget av et nettverk av planter, jord og substrater som er bundet sammen. Vår kunstige matter er designet for å imitere ulike planter, uten jord selvsagt. De gir en enkel måte å introdusere grøntområder i områder med begrenset plass og skape estetisk tiltalende miljøer.

  Ideer til plantevegg, les våre her.

  Her er noen bruksområder for plantevegg matter:
   
  1. Innendørs Dekor: Plantevegg matter kan brukes til å skape vakre grønne områder inne i bygninger, som kontorer, butikker eller boliger. De gir et naturlig element til innendørsområder.
   
  2. Utendørs Fasader: Plantevegg matter kan også monteres på utendørs vegger, bygninger eller gjerder. Dette kan gi et grønt preg til urbane områder og forbedre estetikken i bylandskapet.
   
  3.Skillevegger: Plantevegg matter kan brukes som skillevegger eller romdelere i store åpne områder. De kan bidra til å skape mer intime eller definerte områder samtidig som de gir en forfriskende grønn følelse.
   
  4.Hageanlegg: Plantevegg matter kan brukes til å lage små hageområder eller hagepartier, spesielt i områder med begrenset plass. Dette gir muligheten til å ha en hage selv om du ikke har mye bakkeareal.
   
  5. Lydisolering: Plantevegg matter kan også bidra til å dempe lyd og støy, noe som gjør dem nyttige i steder der lydisolering er ønskelig.
   
  6. Utsmykning: Plantevegg matter kan brukes som en del av dekorasjonen i arrangementer, messer, bryllup, og andre sosiale begivenheter. Det er viktig med levende planter å velge riktige planter for å sikre at de forblir sunne og estetisk tiltalende over tid. Plantevalget avhenger ofte av forholdene der mattene skal installeres, som lysnivå, fuktighet og klima. Ved valg av kunstige plantematter så har ikke disse spesielle behov. De tåler sollys og ulike klimaendringer gjennom året. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318017
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Buksbom
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Buksbom Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Buksbom Deluxe Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 209,00 Ink. mva