Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Pengetre Blad Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG PENGETRE-BLAD PLANTEVEGG MATTE UV 50X50CM Denne flotte kunstige veggmatten er litt av et blikkfang Den er enkel, men samtidig ikke. Den vil virkelig bringe rommet til liv. Bladene er av utmerket kvalitet plast og tekstil, den kan bruke ute som inne. Pengetre bladene har en fin oval form, grønnfargen er lys,dus grønn, som en frisk pust i...

  KUNSTIG PENGETRE-BLAD PLANTEVEGG MATTE UV 50X50CM

  Denne flotte kunstige veggmatten er litt av et blikkfang Den er enkel, men samtidig ikke. Den vil virkelig bringe rommet til liv. Bladene er av utmerket kvalitet plast og tekstil, den kan bruke ute som inne. Pengetre bladene har en fin oval form, grønnfargen er lys,dus grønn, som en frisk pust i et rom. Dersom du bare vil pynte opp stuen, soverommet eller badet så er dette en god ide for deg. Det er ikke slik at man har lyst til og henge opp bilden på en hver vegg i hjemmet, det kan fort bli litt mye. Prøv derfor vår kunstige planteveggmatter som vegg dekor, enten du vil lage en ramme med planteveggmatte inni eller en hel vegg dekket av våre falske plantevegg. Våre kunstige plantevegg matter kan også brukes ute, har du en levegg på verandaen vil det være veldig fint og kle den opp i kunstige planteveggmatter.

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette blir gjort under selve produksjonen av våre gressmatter for å sikre en dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, dette sikrer også at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er så og si vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap, vanning eller det rette miljø. Men som alt annet kan disse også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en enkel liten dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok en jevnlig støvtørk være nok. Merk at dersom våre kunstige planteveggmatter brukes ute og ikke stå godt i le vil vær og vind kunne forkorte levetiden noe.

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige pengetre blad plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering og ta kontakt dersom du har spørsmål.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318014
  EAN
  8719075768839
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Pengetre
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Pengetre Blad Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Pengetre Blad Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 229,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »