Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tuja Naturlig Stamme UV 120cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG TUJA NATURLIG STAMME UV 120CM Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Det har en naturlig stamme og tett i tett oppover stammen er dens nydelige tuja buskvekst i en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' for og simulere ny vekst. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av første...

  KUNSTIG TUJA NATURLIG STAMME UV 120CM

  Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Det har en naturlig stamme og tett i tett oppover stammen er dens nydelige tuja buskvekst i en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' for og simulere ny vekst. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av førsteklasses kvalitet for og sikre deg fine kunstige planter i mange år fremover. Kjempe fint og ha på verandaen eller i en plantekasse, enten alene eller sammen med flere. Et flott og naturlig blikkfang.

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige tuja busk er uv-behandlet for og være godt rustet for solen hele året. Når vi sier uv-behandlet så betyr det ikke at den er sprayet over for hånd. Vår uv-behandling foregår allerede i produksjonen av de kunstige plantene hvor selve uv-stoffet blandes inn i fargeprosessen. På denne måten håper vi på og sikre jevn og godt fordelt behandling av hele produktet. 

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være uv-behandlet og dermed godt rustet mot sollyset jobber vi også hardt for at våre kunstige uteplanter skal være godt rustet for nesten all slags vær og vind. Vår kunstige tuja tåler vær og vind bra, men den er høy og kraftig og dermed vil selvfølgelig vinden få godt tak i den, vi anbefaler deg derfor og feste denne så godt det lar seg gjøre og at den gjerne står litt i le for de værste vindkastene. Så dersom den sikres godt er det ingenting i veien for at denne skal kunne holde uteplassen din fin året rundt. 

  VEDLIKEHOLD OG FESTE

  Det krever igrunnen ingen vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg stort sett helt selv, men som alt annet vil det selvfølgelig kunne bli litt skitt her og der så vi anbefaler en liten dusj med hageslangen i ny og ne for å holde den fin og fri for skitt og smuss. Dersom den kunstige tuja busken skal stå ute i en potte eller en plantekasse anbefaler vi og feste den veldig godt i potten. Aller viktigst er det at man husker og ha dreneringshull under potten eller plantekassen, slik at all overflødig regnvann osv har en plass og komme ut. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  6024-UV
  EAN
  8719075763124
  Høyde
  120 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Stamme
  Naturlig
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tuja Naturlig Stamme UV 120cm
  GreenmoodsKunstig Tuja Naturlig Stamme UV 120cm
  På lager
  NOK 2.090,00 Ink. mva