Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Solgress Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG SOLGRESS PLANTEVEGG UV 50X50CM Vår kunstige solgress planteveggmatte er et nydelig blikkfang, med sine gresslignende strå i en rik grønnfarge fordelt over det hele er den meget imponerende å vil passe inn hvor enn den plasseres. Skal du pynte opp ute eller inne, vår kunstige solgressmatte er perfekt til begge deler. Våre kunstige ...

  KUNSTIG SOLGRESS PLANTEVEGG UV 50X50CM

  Vår kunstige solgress planteveggmatte er et nydelig blikkfang, med sine gresslignende strå i en rik grønnfarge fordelt over det hele er den meget imponerende å vil passe inn hvor enn den plasseres. Skal du pynte opp ute eller inne, vår kunstige solgressmatte er perfekt til begge deler. Våre kunstige planteveggmatter er som en frisk pust i rommet, de løfter ikke bare interiøret, men også humøret da det skaper en innbydende og deilig atmosfære. Vi har et stort utvalg falske gressmatter her hos oss, vi vil at det skal være noe for en hver og noe som passer en hver anledning. 

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, selve behandlingen av uv-beskyttelse blir gjort allerede under produksjonen av de falske planteveggmattene, dette for å sikre så dyp, sikker og varig behandling som mulig slik at de er godt rustet for sollyset. På denne måten kan du ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter å tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en enkel dusj med vannslangen innimellom så holder du den fri for rusk og rask. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. Merk at våre kunstige planteveggmatter(som alt annet ute) vil ha noe kortere levetid dersom det står veldig utsatt for være og vind, det er aller best om det plasseres litt i le om det skal stå ute hele året. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige Solgress plantevegg er 1stk = 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering og/eller spør oss om du har noen spørsmål, vi er her for å hjelpe.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318013
  EAN
  8719075768822
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Solgress
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Solgress Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Solgress Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 249,00 Ink. mva