Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bregne/Tuja Plantevegg 50x50cm UV

  -10%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BREGNE/TUJA PLANTEVEGG 50X50CM Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige bregne/tuja plantevegg har mange små detaljerte blader med grønnfarge i ulike nyanser. De er laget av førsteklasses tekstil og plast å ha...

  KUNSTIG BREGNE/TUJA PLANTEVEGG 50X50CM

  Gi veggen nytt liv, kle den opp i en kunstig grønn plantevegg. Er det ute eller inne, våre kunstige planteveggmatter vil være litt av et blikkfang. Vår kunstige bregne/tuja plantevegg har mange små detaljerte blader med grønnfarge i ulike nyanser. De er laget av førsteklasses tekstil og plast å har en rik og dyp grønnfarge med noen få lysere innspill for og simulere nyere vekst. Vår kunstige ''Bregne/Tuja'' plantevegg er visuelt sett veldig imponerende! Vi hjelper deg gjerne og anbefaler å prøve ut en grønn plantevegg, den kan enten rammes inn eller bare være som den er, og det blir råflott. 

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette er gjort under produksjonen for å sikre dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, slik at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter og kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige bregne/tuja plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man trenger da 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering.

  Se monteringsvideo

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er igrunnen vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap eller vanning og det riktige miljø. Men som alt annet kan de også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en enkel dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok jevnlig støvtørk være nok. 

   •  

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318002
  EAN
  8714344275261
  Høyde
  50 cm
  Diameter
  50 cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Tykkelse
  10 cm
  Farge
  Grønn
  Produkt
  Bregne/tuja Matte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bregne/Tuja Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Bregne/Tuja Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 299,00NOK 269,00 Ink. mva