Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Bougainvillea Fuchsia 115cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG BOUGAINVILLEA FUCHSIA 115CM Vår kunstige bougainvillea er 115cm høy og har blomster i en nydelig fuchsia farge, stammen er ekte - den har flere små stammer som er tvinnet sammen, dette er slik du kan finne den i naturen. Oppover stammen er det utallige grønne blader i en dyp grønn farge og nøye etterlignende detaljer. Bladene og blom...

  KUNSTIG BOUGAINVILLEA FUCHSIA 115CM

  Vår kunstige bougainvillea er 115cm høy og har blomster i en nydelig fuchsia farge, stammen er ekte - den har flere små stammer som er tvinnet sammen, dette er slik du kan finne den i naturen. Oppover stammen er det utallige grønne blader i en dyp grønn farge og nøye etterlignende detaljer. Bladene og blomstene er laget av førsteklasses kvalitet plast og tekstil. Denne stammen, disse bladene sammen med de nydelige blomstene i sin flotte farge som sammen utgjør en diameter på 55cm gjør at denne kunstige planten er en sikker blikkfanger.

  POTTER

  Denne gjør seg utrolig bra i en potte eller i en plantekasse. Vi anbefaler feks denne potten til denne - Design Potte Santorini Hvit 65cm - ambiplants.no. Se også resten av vårt sortiment her og ta gjerne kontakt dersom du ønsker hjelp av oss.

  VEDLIKEHOLD/STELL

  Det kreves ingen vedlikehold eller stell av våre kunstige planter, kun en liten støvtørk i ny og ne for og holde den falske planten fri for støv og annet skitt. Du trenger ikke grønne fingre, plantekunnskap eller interesse for den slags. Vi ønsker og være her for alle og enhver som bare er ute etter og ha det fint-helt enkelt.

  Denne planten tilhører Premium Collection som betyr at den tåler sollys meget godt. Du kan fint ha den ute på sommeren, men vi anbefaler at du tar den inn om vinteren.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  2804-f
  EAN
  8719075761847
  Høyde
  115 cm
  Diameter
  55 cm
  Farge
  Grønn/fuchsia
  Stamme
  Naturlig stamme
  Størrelse potte
  Ø15 x H13
  Produkt
  Bougainvillea
  UV-beskyttet
  Premium Collection
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Bougainvillea Fuchsia 115cm
  GreenmoodsKunstig Bougainvillea Fuchsia 115cm
  På lager
  NOK 1.880,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »