Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Cyperus Papyrus 140cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG CYPERUS PAPYRUS 140CM Vår kunstige Cyperus Papyrus er 140cm høy og litt av et blikkfang. Kommer i en svart standars plastpotte hvor gress''stilkene'' springer ut fra, stråene er i forskjellige høyder og øverst har dette flotte gresset noen grønne blomsterlignende detaljer, noe som gjør at dette kunstige gresset skiller seg ut.  Ku...

  KUNSTIG CYPERUS PAPYRUS 140CM

  Vår kunstige Cyperus Papyrus er 140cm høy og litt av et blikkfang. Kommer i en svart standars plastpotte hvor gress''stilkene'' springer ut fra, stråene er i forskjellige høyder og øverst har dette flotte gresset noen grønne blomsterlignende detaljer, noe som gjør at dette kunstige gresset skiller seg ut. 

  Kunstig Papyrus er en art i halvgrasfamilien. Planten finnes i alt fra subtropiske og tropiske ørkener til fuktige skoger. Den blomstrer vanligvis sent på sommeren, og foretrekker fullt sollys eller litt skygge. Som de fleste tropiske planter, er den følsom for frost men denne kunstige varianten holder formen og fargen gjennom hele året! Papyrus vokser vanligvis langs vassdrag og danner rørsumper. Anbefalt bruk er fortrinnsvis innendørs.

  POTTE ELLER PLANTEKASSE

  Dette kunstige gresset er perfekt både til en potte og en plantekasse. Vi har et stort utvalg her hos oss og anbefaler en størrelse fra 40cm og oppover.

   

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  2815
  EAN
  8719075762455
  Høyde
  140 cm
  Diameter
  40 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H14cm x D15cm
  Stamme
  Kunstig stamme
  Produkt
  Gress

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Cyperus Papyrus 140cm
  GreenmoodsKunstig Cyperus Papyrus 140cm
  På lager
  NOK 1.390,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »