Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Elvegress Grønn 90cm

  -16%
  Produktbeskrivelse
  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem. Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante gress...

  Gressplanter er virkelig tidløse, noe vi merker veldig. Våre kunstige gressplanter varer å varer. De blir ikke tørre og knekker ei, men naturtro det er de virkelig. Ta an titt på vårt store utvalg, og se om du kan finne noe som passer for deg og ditt hjem.

  Pynt opp hjemmet deres eller kontoret med en kunstig gressplante. Denne elegante gressplanten er absolutt velkommen i et hvilket som helst rom. Planten har et fint og levende fargespill i seg, men er i hovedsak grønn. Sett planten i en fin potte du velger etter eget ønske. Man kan også sette flere stk ved siden av hverandre i en avlang potte eller plantekasse for et flott resultat! 


   *Plantene leveres i standard plastpotte, som avbildet. Disse er i hovedsak kun til innebruk, ta kontakt for veiledning og tips.

   

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  11.592C
  EAN
  8714344159516
  Høyde
  90 cm
  Diameter
  Ø15 cm
  Farge
  Grønn
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  Ø13 x H12
  Materiale
  Kunststoff
  Produkt
  Gress

  Nylig viste produkter

  AMB Kunstig Elvegress Grønn 90cm
  AMBKunstig Elvegress Grønn 90cm
  På lager
  NOK 569,00NOK 479,00 Ink. mva