Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Kirsebærtre Rosa 150cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG KIRSEBÆR TRE 150CM  Vårt kunstige kirsebær tre er nøye etterlignet den ekte vare, det har en ekte stamme som deler seg i toppen å ender i en stort flott krans av japanske kirsebær blomster. Det som er fint med vårt kunstige kirsebærtre foruten at det lever evig, er at det blomstrer hele tiden. I motsetning til det ekte tre som ik...

  KUNSTIG KIRSEBÆR TRE 150CM 

  Vårt kunstige kirsebær tre er nøye etterlignet den ekte vare, det har en ekte stamme som deler seg i toppen å ender i en stort flott krans av japanske kirsebær blomster. Det som er fint med vårt kunstige kirsebærtre foruten at det lever evig, er at det blomstrer hele tiden. I motsetning til det ekte tre som ikke blomstrer særlig lenge. Vårt falske kirsebær tre har flotte rosa blomster som er laget i førsteklasses plast og tekstil, de er nøye etterlignet den ekte og de er strategisk plassert rundt om på det flotte treet. Har du en plass i stua, eller kanskje på kontoret som kunne trengt et blikkfang, da er dette valget for deg! Ta en titt på andre kunstige blomste og planter i vårt store utvalg her.

  VEDLIKEHOLD

  Det kreves ingen særlig vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg helt fint selv, de skal bare nytes av synet. Men som alt annet pynt og dekor vil disse også trenge en liten støvtørk i ny og ne, eller en dusj om du ønsker. Utenom dette er det ingenting mer og gjøre, finn en plass til det og la det stå å stråle.

  POTTE

  Vi har et stort utvalg potter og annet du trenger til dine planter her hos oss, klikk her og finn det du trenger. Vi er også tilgjengelige til å hjelpe deg dersom du ønsker tips eller råd om hva som passer best til hvilken plante. Denne falske planten er 150cm høy. Da denne allerede har litt høyde trenger den gjerne ikke mer og du kan finne en potte som beholder dens opprinnelige høyde, så kan du velge hvordan potten skal se ut. Vi har potter som er glanset, matte, stripet og med andre mønster. Mørke farger og lyse farger. Ta en titt å kjøp et komplett produkt idag.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  2835
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  70 cm
  Farge
  Rosa
  Stamme
  Naturlig
  Størrelse potte
  Ø15 cm x H13 cm
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Kirsebærtre Rosa 150cm
  GreenmoodsKunstig Kirsebærtre Rosa 150cm
  På lager
  NOK 2.190,00 Ink. mva