Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Japansk Lønn Plantevegg 50x50cm UV

  Produktbeskrivelse
  Kunstig Plantevegg Matte Japansk Lønn 50x50cm UV Den japanske lønnen, kjent som Acer palmatum på latin, er en lønnetreart som er svært populær innen hagebruk og landskapsdesign. Den er opprinnelig fra Japan, Kina og Korea, og den er kjent for sine karakteristiske blader, som ofte har en dypdelte og dekorative form. Den japanske lønnen er h�...

  Kunstig Plantevegg Matte Japansk Lønn 50x50cm UV

  Den japanske lønnen, kjent som Acer palmatum på latin, er en lønnetreart som er svært populær innen hagebruk og landskapsdesign. Den er opprinnelig fra Japan, Kina og Korea, og den er kjent for sine karakteristiske blader, som ofte har en dypdelte og dekorative form. Den japanske lønnen er høyt verdsatt for sin estetiske skjønnhet, og den har blitt en symbolsk plante i japansk kultur. Den brukes ofte som et element i bonsai, en tradisjonell japansk kunstform som involverer dyrking av miniatyrtrær i potter.

  Her får du en vedlikeholdsfri dekorvegg med flotte Japanske lønneblader i dypgrønn.  

  UV-BEHANDLET

  Våre kunstige plantevegg matter er uv-behandlet, dette blir gjort under selve produksjonen av våre gressmatter for å sikre en dyp og varig behandling som er godt rustet for sollyset, dette sikrer også at du kan ha glede av din nye plantevegg i mange år fremover. Vi streber etter å kunne tilby det beste på markedet innen kunstige planter, blomster, trær og plantevegg matter. 

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige plantevegg matter er så og si vedlikeholdsfrie da de ikke krever noen form for plantekunnskap, vanning eller det rette miljø. Men som alt annet kan disse også bli litt skitne, spesielt dersom de står ute. Anbefaler da en enkel liten dusj med vannslangen i ny og ne så holder du den fri for skitt og smuss. Er det til inne bruk vil nok en jevnlig støvtørk være nok. Merk at dersom våre kunstige planteveggmatter brukes ute og ikke stå godt i le vil vær og vind kunne forkorte levetiden noe.

  MONTERING

  Våre kunstige plantevegg matter er enkle og montere, dette er noe alle kan få til. De har et klikksystem, det vil si at du enkelt setter dem sammen ved og klikke dem i hverandre deretter skrur du dem opp på veggen du vil ha dem på. Det er også mulig og klippe mattene til for spesielle tilpasninger. Vår kunstige pengetre blad plantevegg er 1stk - 50x50cm i pakken, man vil da trenge 4stk pr m2. Se monteringsvideo under for hjelp ved montering og ta kontakt dersom du har spørsmål.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  318021
  EAN
  8719075768907
  Høyde
  50cm
  Diameter
  50cm
  UV-beskyttet
  Ja
  Farge
  Farge
  Produkt
  Japansk lønneblad
  Materiale
  Kunststoff

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Japansk Lønn Plantevegg 50x50cm UV
  GreenmoodsKunstig Japansk Lønn Plantevegg 50x50cm UV
  På lager
  NOK 189,00 Ink. mva