Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tuja UV 150cm

  -30%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG TUJA UV 150CM Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Den kommer i en standard plastpotte og selve bladverket starter helt nederst med potten og bygger seg oppover tett i tett og danner en flott tuja buskvekst i en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' for og simulere ny vekst. Vår kun...

  KUNSTIG TUJA UV 150CM

  Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Den kommer i en standard plastpotte og selve bladverket starter helt nederst med potten og bygger seg oppover tett i tett og danner en flott tuja buskvekst i en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' for og simulere ny vekst. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av førsteklasses kvalitet for og sikre deg fine kunstige planter i mange år fremover. Kjempe fint og ha på verandaen eller i en plantekasse, enten alene eller sammen med flere. Et flott og naturlig blikkfang.

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige tuja busk er uv-behandlet for og være godt rustet for solen hele året. Når vi sier uv-behandlet så betyr det ikke at den er sprayet over for hånd. Vår uv-behandling foregår allerede i produksjonen av de kunstige plantene hvor selve uv-stoffet blandes inn i fargeprosessen. På denne måten håper vi på og sikre jevn og godt fordelt behandling av hele produktet slik at du kan nyte synet av den kunstige planten i mange år fremover. 

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være uv-behandlet og dermed godt rustet mot sollyset jobber vi også hardt for at våre kunstige uteplanter skal være godt rustet for nesten all slags vær og vind. Vår kunstige tuja tåler vær og vind bra, men den er høy og kraftig å dermed vil selvfølgelig vinden kunne få godt tak i den, vi anbefaler deg derfor å feste denne så godt det lar seg gjøre. Det beste er også om den står litt i le for de værste vindkastene. Så dersom den sikres godt er det ingenting i veien for at denne skal kunne holde uteplassen din fin året rundt. 

  VEDLIKEHOLD OG FESTE

  Det krever igrunnen ingen vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg stort sett helt selv, men som alt annet vil det selvfølgelig kunne bli litt skitt her og der så vi anbefaler en liten dusj med hageslangen i ny og ne for å holde den fin og fri for skitt og smuss. Dersom den kunstige tuja busken skal stå ute i en potte eller en plantekasse anbefaler vi og feste den veldig godt i potten. Aller viktigst er det at man husker og ha dreneringshull under potten eller plantekassen, slik at all overflødig regnvann osv har en plass og komme ut. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1990150
  EAN
  8714344298062
  Høyde
  150 cm
  Diameter
  35cm
  Farge
  Grønn
  Stamme
  Kunstig stamme - stål (dekket med kunstig tuja grener)
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H16cm x D18cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte
  Produkt
  Tuja

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tuja UV 150cm
  GreenmoodsKunstig Tuja UV 150cm
  På lager
  NOK 1.765,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »