Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Tuja UV 180cm

  -15%
  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG TUJA UV 180CM Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Den kommer med en standars plastpotte og selve tuja busken har en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' for og simulere ny vekst. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av førsteklasses kvalitet for og sikre deg fine kunsti...

  KUNSTIG TUJA UV 180CM

  Vår kunstige tuja har et veldig fint bladverk og en veldig fin grønnfarge. Den kommer med en standars plastpotte og selve tuja busken har en rik mørkegrønn farge med noen små lysere ''blader'' for og simulere ny vekst. Vår kunstige tuja er laget av plast og tekstil av førsteklasses kvalitet for og sikre deg fine kunstige planter i mange år fremover. Kjempe fint og ha på verandaen eller i en plantekasse, enten alene eller sammen med flere. Et flott og naturlig blikkfang som garantert vil implementere uteplassen din eller inngangspartiet ditt.

  UV-BEHANDLET

  Vår kunstige tuja busk er uv-behandlet for og være godt rustet for solen hele året. Når vi sier uv-behandlet så betyr det ikke at den er sprayet over for hånd. Vår uv-behandling foregår allerede i produksjonen av de kunstige plantene hvor selve uv-stoffet blandes inn i fargeprosessen. På denne måten håper vi på og sikre jevn og godt fordelt behandling av hele produktet, på denne måten håper vi og sikre deg en flott kunstig plante i mange år fremover. 

  UTEPLANTER

  I tillegg til og være uv-behandlet og dermed godt rustet mot sollyset jobber vi også hardt for at våre kunstige uteplanter skal være godt rustet for nesten all slags vær og vind. Vår kunstige tuja tåler vær og vind bra, men den er høy og kraftig og dermed vil selvfølgelig vinden få godt tak i den, vi anbefaler deg derfor og feste denne så godt det lar seg gjøre og at den gjerne står litt i le for de værste vindkastene. Så dersom den sikres godt er det ingenting i veien for at denne skal kunne holde uteplassen din fin året rundt. Se gjerne våre andre produkter i kategorien uteplanter, vi har erfart at litt mix av de forskjellige sortene gir et veldig fint resultat. 

  VEDLIKEHOLD OG FESTE

  Det krever igrunnen ingen vedlikehold av våre kunstige planter, de klarer seg stort sett helt selv, men som alt annet vil det selvfølgelig kunne bli litt skitt her og der så vi anbefaler en liten dusj med hageslangen i ny og ne for å holde den fin og fri for skitt og smuss. Dersom den kunstige tuja busken skal stå ute i en potte eller en plantekasse anbefaler vi og feste den veldig godt i potten. Aller viktigst er det at man husker og ha dreneringshull under potten eller plantekassen, slik at all overflødig regnvann osv har en plass og komme ut. 

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  GM1990180
  EAN
  8719075761069
  Høyde
  180cm
  Diameter
  55cm
  Farge
  Grønn
  UV-beskyttet
  Ja
  Potte
  Standard plastpotte
  Størrelse potte
  H20cm x D22cm
  Anbefalt potte
  Anbefalt potte

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Tuja UV 180cm
  Kunstig Tuja UV 180cm
  På lager
  NOK 2.290,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »