Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  Kunstig Yucca Palme UV 100cm

  Produktbeskrivelse
  KUNSTIG YUCCA PALME 100CM Dette er en veldig imponerende kunstig palme. Yucca planten er godt kjent for mange ting, men spesielt for sine sverdlignende skarpe blader som fra stammen springer ut i en rosett. Opprinnelig stammer Yucca palmen fra et stort område i Nord og Mellom-Amerika, men vår er nøye etterlignet, kunstig men veldig naturtro. De...

  KUNSTIG YUCCA PALME 100CM

  Dette er en veldig imponerende kunstig palme. Yucca planten er godt kjent for mange ting, men spesielt for sine sverdlignende skarpe blader som fra stammen springer ut i en rosett. Opprinnelig stammer Yucca palmen fra et stort område i Nord og Mellom-Amerika, men vår er nøye etterlignet, kunstig men veldig naturtro. Denne falske palmen gjør seg ypperlig som en kontorplante, men vil også friske opp hjemmet eller kanskje du skal friske opp et spa eller bare er ute etter den tropiske følelsen vi alle lengter etter her i vårt litt kalde, nordiske klima. Da er denne kunsige Yucca palmen det perfekte valget. Vi har også mange ulike flotte falske plante og blomster her hos oss, ta en titt i vårt utvalg kunstige planter og kunstige blomster.

  POTTE

  Vår kunstige yucca palme kommer i en standard plastpotte klar for og plasseres i din utvalgte potte. Vi har et stort utvalg her hos oss, det kan du finne her. Mulighetene er mange for denne vakre falske yuccaen og kan enten plasseres i en lav potte og beholde sin opprinngelige høyde eller den kan løftes opp i en høyere potte. Det beste med denne kunstige yucca palmen er at den passer sammen med alle andre kunstige palmer så her kan du bare la fantasien spille.

  Produkt spesifikasjoner

  Artikkelnummer:
  4833
  EAN
  8719075763148
  Høyde
  65 cm
  Diameter
  45 cm
  Farge
  Grønn
  Størrelse potte
  Ø18 x H14
  Materiale
  Kunststoff
  Stamme
  Kunstige stamme
  Produkt
  Palme
  UV-beskyttet
  Ja

  Nylig viste produkter

  Greenmoods Kunstig Yucca Palme UV 100cm
  Kunstig Yucca Palme UV 100cm
  På lager
  NOK 1.590,00 Ink. mva
  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »