Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  16 november 2023

  Blackweek & Black Friday hos ambiplants

  Gode tilbud er noe de fleste liker. Black Friday, Black week & Black November har virkelig tatt Norge med storm.

  Hvordan vet forbruker om tilbudene er gode?

  Det kan være vanskelig å sortere seg igjennom alle tilbud når November kommer. Det kommer reklame fra alle kanter i alle sosiale medier. Hva er et godt tilbud? Hvem kan vi stole på?

  Vi vet at det har oppstått saker om priser som er satt opp i forkant eller villedende annonser med skyhøye rabatter som egentlig bare gjelder ett produkt. Her i ambiplants ser vi på dette som uetisk. Butikker lever av å selge, men vi har et ansvar for å gi ut ærlig informasjon.

  Hos ambiplants settes kundene våre høyt. Vi har mange flotte kunstige planter og blomster. Disse har en verdi og lang holdbarhet. Hele året jobber vi for å holde prisene nede. Vi ønsker at alle skal kunne handle flotte produkter til en retferdig pris hos oss.

  Dette er ingen enkel politikk, da store salg ofte er det som lokker kundene. En reklame med -70% rabatt virker som et skikkelig godt kupp, for noen. Andre tenker seg om og lurer da på hva denne varen egentlig er verdt? Hvordan kan butikker selge varer til -70% og fremdeles tjene penger på det. Er ikke varen da bare veldig dyr i pris til ordinær pris?

  Det er mye å tenke på som forbruker, men som butikk så tar ambiplants ansvar for etiskhandel. Vi står for at vi ikke skal villede våre kunder. Et press om å kjøpe noe du egentlig ikke ønsker deg, er ikke vårt ønske.

  Våre tips til å handle på salg:

  - Varene du ser deg ut, er dette varer du har ønsket deg før? Eller produkter du trenger?

  Da sparer du penger. Om et produkt du uansett skulle ha er på salg, da sparer du salgssummen.

  Om ikke så sparer du egentlig ingenting, men du benytter deg av et tilbud og får produktet billigere!

  - Har du sjekket hva produktet kostet for en uke eller en måned siden?

  Ikke fall for før priser som ikke stemmer. Dette skjer heldigvis ikke så ofte, men det er mange salgtriks som gjør at du tror du gjør et bedre kjøp enn du egentlig ender opp med.

  BLACK WEEK HOS AMBIPLANTS

  ✔️ Ingen priser skrudd opp i forkant

  Du «sparer» ikke 1000kr om prisen settes opp for så å settes ned med en rabatt. Varer kan være feilpriset eller noen ganger fra varelevering til varelevering øke litt etter økonomien. Utenom det så skal prisene være faste for samme produkt, spessielt før et planlagt salg.

  ✔️ Ingen uetiske lokke rabatter

  Vi har gode ordinær priser og har derfor aldri -70%. Produktene våre er verdt sin pris. Når vi reklamerer med -20% så er det på mange produkter og ikke bare noen få. Ikke alltid på ALT, men rabatten i reklamen skal være den det er mest av.

  ✔️ Gode tilbud med meget god verdi for pengene.

  Kunstige planter og blomster fra ambiplants varer i flere år. Våre produkter har høy kvalitet. Det er ikke forbruksvarer som blir brukt opp eller raskt ødelagt. De kan selges videre for å bytte til noe nytt. Verdien holder seg.

  ✔️ 14 dagers angrerett & 2 års garanti

  Dette er vår policy hele året alltid. Om du angrer deg så er det helt lov. Da tar vi gjerne varen i retur, så noen andre kan få glede av produktet. Du er hjertelig velkommen til å bytte til noe annet som kan passe deg bedre.

  Velkommen til black week hos ambiplants!

  Gode etiske tilbud som kundene våre kan stole på og som vi ansatte er stolte over. Ærlighet er den beste policy. Vi ønsker å selge våre flotte produkter, men ikke for en hver pris. 

  Vi har god tro på våre produker og gode omtaler fra våre kunder. Fornøyde kunder kommer gjerne tilbake. Vi setter stor pris på alle våre kunder og samarbeidspartnere.

  Lykke til! Velg å handle smart på salg hos trygge butikker med etikken på plass.