Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  24 juli 2020

  Bladene på de kunstige plantene, er de naturtro?

  Blader på de kunstige plantene, naturtro og ekte?

  Mens i den forrige blogg artikkelen rettet vi oppmerksomhet til grenene på de kunstige plantene, ser vi på dette blogginnlegget på bladene hos de kunstige plantene. Hvis du velger kunstige planter er det et faktum at disse kunstige plantene ser ut som den virkelige plantens motstykke. I de senere år har i stor grad kvaliteten på bladene av kunstige planter økt. På den måten kan du lage din egen stue virkelig bra og grønn ved å bruke kunstige planter og kunstige trær. Foruten kunstige planter i den private sfære, brukes kunstige trær og planter som ofte i bedrifter. I kontorer kan for eksempel kunstig buksbom lage et profesjonelt image ved inngangen, eller en kunstig laurbær busk gi et løft til arbeidsmiljøet.

  Sammensetning av bladene av kunstige planter Kunstig planter i private og forretningsmiljø gir en merverdi

  Spesielt når de kunstige plantene er veldig naturtro. Bladene spiller en stor rolle. Viktige faktorer her er:

  • Formen på bladene
  • Materiale på bladene
  • Tettheten på bladene
  • Fargen på blader

  Utvalget hos Ambiplants har bare planter og trær som tar hensyn til de ovennevnte faktorer. Ta for eksempel buksbom planten, som med sin tette bladsammensetning og farge er nesten umulig å skille fra en ekte variant. Forskjellen er vel først å fremst at den ikke trenger vann og ikke blir uttørket og visner. Dette gjelder også andre kunstige planter innenfor området. Sammen med den ekte trestammen som brukes i mange kunstige trær, har våre kunstige planter flotte blader og gir dermed en perfekt løsning hvis du ønsker et grønnt hjem, men ikke ønsker noe vedlikehold.

  Materialet på bladene

  Materialet som brukes til å gi den type planteblader er plast og silke. Ofte innebærer det også rayon. Dette er et kunstig fiber som finner sin basis i et naturlig råmateriale. Dette rå materiale er cellulose, som i sin tur er utvunnet fra tremasse. Dette er et sterkt materiale som er meget arbeidskrevende. Dette gjør at bladene kan bli etterlignet meget realistisk og i tillegg er egenskapen for å justere tykkelsen av materialet er god. Dette ligger til grunn for at bladene ser meget naturlig ut!