Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Bryllupsdekor

  Bryllupsdekor med kunstige blomster

  Våren er den ultimate sesongen for bryllup! Fordi denne tiden av året åpner for varmere vær og utrolige realistiske blomster, er det ikke rart at over 20% av de kommende bryllupene ofte velger våren som bryllupsdag. Hvis du allerede har begynt å planlegge et vårbryllup, vet du at blomster kan være et delikat emne når det gjelder detaljene; det er mange faktorer å vurdere, inkludert fargevalg å overholde, budsjettfordeling, plasseringsmuligheter, visningsalternativer og mye mer. Men hvis du ønsker å gå på den miljøvennlige ruten og heller vil bruke din indre DIY, kan kunstige blomster være et godt alternativ til tradisjonell bryllupsinnredning.

  Faktisk har kunstige blomster blitt enda mer populære i bryllupsmarkedet på grunn av at de er et mer bærekraftig alternativ mens de leverer en mer konsistent kvalitet og fleksibilitet enn levende blomster ville gitt. I dag deler vi noen tips om hvor og hvordan du kan bruke kunstige blomster gjennom bryllupsdekorasjonen din.

  Tiden er dyrebar! Bare fordi du skal ha kunstige blomster, betyr ikke det at du bør utsette å velge, øv på styling og fullføre hvert arrangement og dekorative aksenter. Du er kanskje ikke fornøyd med et fargevalg eller hvordan den ene blomsten utfyller den andre - så øvelse gjør mester! Velg dine kunstige blomster på forhånd og sørg for at du er 100% fornøyd med utseendet til hver av dem før den store dagen!

  Fordi blomster vil være dine medstjerner på den store dagen (uten å stjele rampelyset selvfølgelig), anbefaler vi at du kommer tett på blomstene dine under forberedelse til den gledelige dagen. Bestill et enkelt sett slik at du kan få en følelse av hvordan de ser ut og føles i tillegg til hvordan du skal style og implementere dem gjennom hele innredningen din.

  Vi vet at du vil at bryllupsdagen din skal se perfekt ut. Kvaliteten på kunstige blomster er veldig viktig. Hver fine detalj er så perfekt planlagt. Derfor anbefaler vi høykvalitets silkeblomster, som hver kan skryte av naturlig forekommende detaljer i naturtro fargetoner. Hvis de kunstige blomstene ikke oppfyller dine standarder - send dem tilbake og sørg for at de blir helt perfekte!

  Hold det stilig - Folk har en tendens til å tenke at fordi de ikke bruker ekte blomster, må de overkompensere. Dette er ikke tilfelle fordi det er skjønnhet i blomster - ekte eller kunstig. Du trenger ikke massevis for å uttale deg, for selv det enkleste blomsteroppsettet kan sette en standard på eleganse, mens en altfor dekorert lett kan vippe til klebrighet og glans.

  Silkeblomster kommer på forskjellige typer - enten det er som et allerede forhåndsdesignet blomsterarrangement eller i et sett med stengler eller busker, som hver gir deg forskjellige måter å integrere dem i din seremonielle innredning. Enkeltstammede, frittstående blomster er ypperlige for å lage personlige ordninger, enda bedre å trimme og bruke dem i forskjellige hårtilbehør osv. Mer robuste busker og fyllstoffer er bedre for å hjelpe til med å forsterke de forskjellige midtstykkene, stolradene osv. Du kan til og med innlemme noen seriøse bordtegninger med kunstige kranser og mindre arrangementer.

  Husk budsjettet ditt! Mens du kanskje ønsker å fult utnytte at kunstige blomster vil være mer kostnadseffektive i det lange løp, må du huske at kunstige blomster kan være dyrt; når alt kommer til alt, er hver av våre silkeblomster og ordninger laget av høykvalitets materialer for å sikre at de holder seg vakre lenge etter den store dagen din. Derfor er det viktig å alltid huske budsjettet når du begynner å lete etter alternativer, ellers må du kanskje kutte kostnader på måter som kanskje ikke ser så billedverdige ut, den store dagen.