Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  6 april 2023

  Buksbom sesong hele året - Naturtro og kunstig buksbom

  Kunstige buksbom og kunstige tuja er lettstelt, allergivennlig og ikke giftig. Grønne busker passer seg utmerket som skjerming mot naboer eller vei. En kunstig hekk av buksbom pyramider trenger ingen beskjæring og har ingen spesielle behov. Kunstige planter trenger ikke vann, sollys eller gjødsel for å overleve. 

  Vi kan anbefale å plante buksbom i en av våre plantekasser eller potter som er laget for å tåle mye. Vi hjelper deg gjerne om du har spørsmål om plantene eller pottene. Flere av våre kunder har laget flotte miljøer med kunstige planter. Det blir utrolig flott med passende potter og plantedekor. Velg mellom dekorbark eller dekorstein. Utvalget av buksbom er stort og varierer i flere ulike størrelser. Her kan du velge lik høyde og diameter eller mikse som du selv ønsker. Se utvalget her.

  I sortimentet vårt finner du også mange andre flotte kunstige uteplanter. De er alle UV-behandlet og har svært høy kvalitet. Se alle uteplantene her.

  Vi elsker å se hvordan våre kunder dekorerer med plantene våre. Del gjerne med taggen #ambiplants på Instagram og Facebook.