Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  10 mars 2023

  Dekor til arbeidsplassen - kontor, butikk eller lobby

  Innredning av kontor og arbeidsplasser er spennende og kan faktisk ha mye å si for både trivsel og utførelse av arbeidet. Et godt arbeidsmiljø handler mest om mennesker, men etter dette så har utforming av arbeidsplass mye å si. Vi er ikke spesialister på ergonomiske kontormøbler eller andre ting relatert akkurat dette. Det vi i ambiplants er spesialister på er kunstige planter.

  Kunstige planter, blomster eller trær er noe vi mener alle bør ha på jobben sin. Få inn et snev av naturen på arbeidsplassen, så skal du se det vil skape glede. Grønn glede er undervurdert av mange og noen vil muligens si at det ikke teller med falske planter. De falske plantene vil ikke rense luften eller gi fra seg så mange dufter. Dessuten så kan disse faktorene være ugunstig på jobben uansett. Sterke dufter er ikke noe alle tåler og mange er allergiske for ulike planter. Kunstige planter er dermed et trygt og godt alternativ. Luften blir ikke stort bedre av en kunstig plante, men det er mange levende planter som heller ikke tåler miljøene på jobb. De visner og trives ikke under visse omgivelser, det gjør kunstige planter. De krever ikke særlig mye og er flotte uten krav om næring eller sollys.

  Interiør Tips Til Kontoret:

  Plantevegg eller mosevegg

  Pynt opp med en frisk vegg av kunstig grønn mose eller lag din egen unike plante vegg.

  - Et praktfullt passe stort kunstig tre

  Der trenger ikke ansette en interiørdesigner for å dekorere kontoret. Ta kontakt med oss, eller kikk selv i nettbutikken og finn det du leter etter. Det skal ikke så mye til for å løfte miljøet til nye høyder.

  Et flott tre og en nydelig potte, så har du det!