Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  30 april 2023

  Dekorer hjem og hage med kunstige planter og blomster

  Kunstige uteplanter fra Ambiplants er naturtro og rustet for å stå ute. De falske plantene tåler sollys, men er ikke avhengig av sol eller skygge. Du kan sette dem hvor du vil uten at de visner bort, bare tenk deg litt om med tanke på vind.

  I vårt store utvalg finner du inneplanter, uteplanter og kunstige planter som kan stå både ute og inne. De kunstige plantene og blomstene som er merket med UV kan stå ute hele året. Vi anbefaler at du tar inn plantene på vinteren, selv om de kan stå ute så vil de holde seg fine enda lengere om de ikke blir utsatt for de større miljøpåvirkningene som kan komme under vinteren. 

  I tillegg til ute plantene som er merket med UV, så har vi en egen Premium Collection. Denne kolleksjonen tåler sollys meget godt og kan stå ute de også på sommerhalvåret. De kunstige plantene merket med Premium Collection dekorerer godt på sommeren. Du kan trygt ta de med ut i sommerværet, men du må være obs på vind. Det vil varierer fra plante til plante. Lange grener har større risiko for å bli tatt av vinden. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål relatert til disse plantene, eller andre planter.

  Ulike planter liker seg i ulike miljøer. Noen trenger mye sol, andre lite sol. Noen planter trenger mye vann, andre mindre vann. Vår kunstige planter trenger egentlig ingenting. Falske planter trenger ikke sol eller vann i ulike mengder. De klarer seg uten mye stell og styr.

  Skal du ha kunstige planter ute? Da bør du tenke over:

  - Fyll ønsket potte med noe tungt, slik at den kunstige planten ikke velter og blir ødelagt. 

  - Gjør deg kjent med den kunstige planten. Har du valgt en kunstig uteplante, eller kun en vanlig kunstig plante. Vi går kun god for våre UV-planter. Det er disse kunstige plantene som kan stå ute og tåler dette best. Premium kolleksjonen kommer etter disse, og kan kun stå ute når det er fint vær til vår/sommer uten for mye vind. Flytt gjerne disse plantene med dere inn og ut ettersom hvor dere skal oppholde dere. De andre kunstige plantene uten merker har høy kvalitet. Det kan godt være disse også holder seg fine ute, men vi har ikke teste dette selv og kan derfor ikke si det sikkert hvor lenge de vil holde seg fine. Det blir opp til dere kunder å avgjøre. Om dere tester noen av disse ute, så setter vi kjempe stor pris på tilbakemeldinger - om det går fint eller ei. Vi tester mye selv og informerer kun om det vi er sikre på. Slik at dere kan være trygge på våre anbefalinger. 

  Fine kunstige naturtro planter og blomster er det vi tilbyr hos ambiplants. Kunstige planter og kunstige blomster er for mange smak og behag. Vi designer og produserer naturtro kunstige planter. Våre kunstige planter skal ligne på den levende planten. Farger og detaljer skal kunne sammenliknes mest mulig med den ekte vare. Om du ønsker deg en kunstig plante som ikke ser naturlig ut, da er du dessverre på feil plass. I våre øyner så skal de kunstige plantene se naturtro ut, og dette gjør vi vårt beste for å oppnå.

  Enkelte produkter kan være noe unaturlig, som noen av våre helt nye planter av første produksjon. Disse er i våre øyne flotte og vi kan stå for dem. Vi vurderer alltid produktene, og er de helt krise så vil vi ikke legge dem for salg. Våre eldste produkter utgår sakte men sikkert, da bedre alternativer kommer inn. Noen produkter er høyt elsker av våre kunder og da fortsetter vi kanskje med disse etter kunden sitt ønske. Som for eksempel våre tuja. Delux er den nye som er svært naturtro, mens den gamle er rimeligere og høyt elsket av mange. Dermed fortsetter vi med denne litt til. Den er flott så absolutt! 

  Det er smak og behag med planter og blomster. Både kunstige og levende! Derfor håper vi at alle våre kunder kan ha forståelse for at ikke alt vil falle i smak hos alle. Dette forstår vi selv godt, og hjelper dere gjerne med å finne passende planter etter ønske om dere kontakter oss.

  Vi håper alle våre kunder blir like fornøyde som oss med sine nye kunstige planter og kunstige blomster. Både til bruk inn og ute. Det er det vi er her for og det vi jobber med hver eneste dag.

  Takk for at du velger å handle hos ambiplants ♥