Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  6 april 2024

  DELTA I VÅR GIVEAWAY - Premie verdi 10 000kr ferdig plantet Oliventre

  Har du lyst til å vinne et oliventre ferdig plantet i eksklusiv krukke med hvit dekorstein?

  Delta her.

  Eksklusivt hos ambiplants

  KUNSTIG OLIVENTRE UV SPESIAL 140CM.

  Dette nydelige Oliventreet har vi fått spesiallaget for både for ute og innebruk! Den tykke og flotte stammen er en ekte naturlig oliventrestamme. Den er behandlet for å holde seg frisk og fin over lang tid. Bladene og stilkene er av førsteklasses kvalitet plast og tekstil for å kunne tilby et Oliventre som er så naturtro som mulig. Dette gjør at vårt oliventre er et ordentlig blikkfang. Oliventreet har en stor og flott krone med mange blader: bladene er nøye etterlignet ekte oliventreblader og vi presenterer vår eksklusive oliventrær med stolthet. 

  Hvert av våre trær er Custommade - noe som betyr at de kan avvike noe fra bilde du ser her, dette fordi stammene er ekte og selvfølgelig da litt ulike. På bildet har vi satt Oliventreet i en Capi Tutch potte som gir en totalhøyde på 180cm potten finner du her - Capi Tutch Vase Elegant Deluxe Rib Elfenben 72cm - ambiplants.no.

  HVORFOR KUNSTIG?

  Hvorfor synes vi du skal velge kunstig over ekte? Visste du at Oliventrær opprinnelig stammer fra kyststrøkene i de østlige deler av middelhavet. Her i Norge har vi årstider med veldig ulikt vær, vi kan ha en sommer med høy varme og sol etterfulgt av en iskald og lang høst og vintertid. Dette er ikke optimalt for Oliventrær, de klarer seg veldig fint gjennom sommeren, men de kan ikke overvintre ute, og dersom de skal overvintres inne vil det ikke være noe du stiller ut i stuen, bladene faller av, de må ha mye sollys men temperaturen skal ikke overstige 10 grader.  Derfor vil vi gjøre det enklere for deg, våre kunstige Oliventrær kan stå ute og inne, de holder seg like fine året rundt. Vi anbefaler selvfølgelig at de står litt i le for den værste vinden, eller at de tas inn i stuen på vinteren for og holde de finest mulig.

  VEDLIKEHOLD

  Våre kunstige Oliventrær krever ingen vedlikehold, de er allergivennlige og vedlikeholdsfrie. En liten støvtørk eller dusj med hageslangen er alt de behøver. Ekte trestammer kan også med fordel lakkes eller beises ved behov.

  VIKTIG OG HUSKE

  Dersom ditt oliventre skal stå i en potte utendørs er det viktig at du har god drenering i potten, borr hull i bunnen slik at regnvann og slikt renner ut, da holder stammen og potte feste seg best. Vi har noen potter med ferdig dreneringshull samt noen uten slik at du kan bestemme om du vil ha de til inne eller utebruk. Dersom du først skal ha potten inne og etter hvert vil ha den ut borrer du bare et enkelt hull under potten, våre potter har et merke hvor du kan borre for best mulig drenering.

  Giveaway Instagram @ambiplants.no