Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  1 mars 2020

  Dette er de mest populære store kunstige innendørsplantene i 2020

  Dette er de mest populære store kunstige innendørsplantene i 2020

  Store kunstige innendørs planter: Dette er de 6 mest populære store kunstige innendørs planter i 2020.

  2020 er et år som til nå hovedsakelig har bestått av å sitte inne i hjemmet ditt. Dette har satt alle på prøve. Selvfølgelig har det ikke vært enkelt å ikke gå utenfor hele denne tiden og spesielt ikke å gå til travle steder. Mange kunne ikke jobbe og var derfor uten arbeid hjemme. Dette skapte mye tid for for eksempel å gjøre hagejobber eller pusse opp huset.

   
  Grønt i huset: store planter er trendy
  Hvis du takler utformingen av hjemmet ditt, vil det før eller siden også være grønnsakens tur. Det er også tydelige trender innen planter i hjemmet.

  For eksempel ser vi for tiden at store innendørs planter er veldig populære. Et stort arrangement gir umiddelbart romatmosfære og "fyller" rommet på en naturlig måte.

  Imidlertid er store innendørs planter ofte dyre: de har tatt ganske lang tid å bli så store, og det gjenspeiles i prisen. Absolutt for folk med grønne fingre, og om ikke kan kunstig være et godt alternativ.

   
  Store kunstige innendørs planter: et perfekt alternativ til ekte planter
  Hos Ambiplants har vi løsningen: store kunstige planter for innendørs. Hvis du vet at du allerede lar planter dø , for eksempel ved å glemme å vanne dem eller rett og slett ikke vite hvordan du skal ta vare på plantene, er store kunstige innendørs planter en ideell måte å bli med på trenden.

  Selv om store kunstige planter for innendørs bruk ikke nødvendigvis er billigere enn ekte store innendørs planter, har du med en stor kunstig plante av god kvalitet garantien for at du kan glede deg over den lenge: planten kan ikke dø og ser alltid vakker ut, uten noen anstrengelse.

  Dessuten ser kunstige planter naturlige ut i dag: mens kunstige planter ofte så falske og plastlignende ut før i tiden, er det vanskelig å skille dagens kunstige planter fra den virkelige tingen. Dette gjelder også de store kunstige innendørs planter som vi vil omtale nedenfor.

   
  De mest populære store innendørs kunstige planter
  Nedenfor finner du de mest populære store innendørs planter. Mange av disse husplantene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og derfor også i forskjellige priskategorier.

   
  1. Kunstig Palme Phoenix de Luxe
  Ta tropene hjem til deg med denne vakre kunstige palmen Phoenix de Luxe med et naturtro utseende. Med sine 2 meter er den en skikkelig blikkfang. Stammen består av ekte tre og de store palmebladene er laget av tekstil av god kvalitet som holder fargen. Dette forhindrer at treet misfarges av for eksempel solen. 

   
  2. Kunstig plante Bambus
  Bambus er en planteart som vokser raskt. Hvis du vil ha bambus hjemme, er det smart å velge en falsk variant. Den kunstige bambusplanten holder samme høyde og begynner ikke å kile taket etter en stund.

  Akkurat som den kunstige palmen har den kunstige bambusen elegante plastblader. Den kunstige bambusen er tilgjengelig i mange forskjellige størrelser og er ideell å plassere i haller eller kontorlokaler. Det finnes mange forskjellige typer kunstig bambus. For eksempel er den kunstige planten på 1,50 meter japansk bambus en veldig populær bambus. Dette skyldes den knallgrønne fargen som skiller seg ut. Dette passer godt med en eksotisk bedriftsidentitet.

   
  3. Kunstig banan tre
  Nok et tropisk eksemplar. Med sitt grasiøse utseende har det kunstige banantreet allerede produsert mange glade ansikter i 2020. Denne ekstremt populære kunstige planten gir hver stue en koselig atmosfære med sin kunstneriske form. Ordet "kunst" i kunstig plante blir tatt veldig seriøst med denne planten. Det er et sant kunstverk med sine lange, elegante blader.

   
  4. Kunstig Heliconia plante
  Den kunstige Heliconia-planten er forskjellig fra andre planter: den er ikke en treplante. De lange stilkene som blir til blader er vakkre slanke å se, passer i en elegant husstil og passer godt til fargen hvit. Fordi planten er nesten 2 meter, passer det godt i stuen eller i en resepsjonssal. Denne kunstige planten vil umiddelbart tiltrekke oppmerksomhet ved ankomst.

  5. Kunstig plante Strelitzia
  Denne typiske kunstige inneplanten er tilgjengelig i 3 høyder:

  Kunstig Strelitzia 120 cm
  Kunstig Strelitzia-plante 130 cm
  Kunstig Strelitzia plante 190 cm
  Den minste varianten, med lav høyde, er perfekt mange steder. Denne planten kan du plassere ved bordet, vinduskarmen eller skapet. Ved å velge en fin potte til strelitziaen som passer ditt interiør, gir du planten det lille ekstra som setter den i sitt rette element.

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »