Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Dette må du vite om kunstige blomster

  Kunstige blomster er et godt og billig alternativ til ekte planter for alle som ønsker å bringe litt farger inn i hjemmene sine, men ikke ønsker kostnadene som kommer med levende blomster. Det er mange måter kunstige blomster kan brukes til å gjøre hjemmet ditt fyldigere, friskere og lysere. I denne artikkelen ser vi på hva du bør se etter når du skal kjøpe kunstige blomster og hvordan du best kan bruke dem.

  Kjøp de beste kunstige blomstene, selv om de er litt dyrere

  Hvis du skal bruke kunstige blomster bør de velge de med den høyeste kvaliteten, husk at dette er kunstige blomster du kan bruke i flere år uten problemer. Det lønner seg å bruke litt ekstra på å få noen gode kunstige blomster. Stol på meg; bare de aller beste kunstige blomstene vil se ekte ut.

  Her er noen ting å se etter i gode kunstige blomster: en skikkelig stamme eller stilker, ufullkomne blader (unngå helt perfekte kunstige blomster). Det viktigste kjennetegnet på gode kunstige blomster er selvfølgelig at du selv syntes de ser ekte ut. Hvis du blir lurt blir kanskje andre det også. Husk at kunstige blomster av og til kan se litt for perfekte ut, da blir det åpenbart at de er kunstige blomster. Små ufullkommenheter i bladene kan hjelpe med å få planten til å se mer ekte ut fordi folk ikke forventer at ekte blomster skal være perfekte.

  Bytt ut blomstene med sesongen (og spar dem til neste sesong)

  Hvis du elsker blomster som vanligvis bare er tilgjengelig i korte perioder om sommeren eller våren vil du bli glad for å høre at disse blomstene er tilgjengelig hele året dersom du kjøper kunstige blomster. Når det er sagt blir man fort lei dersom man har de samme blomstene hele året.

  Du kan gjerne ha flere kunstige blomster som du roterer mellom. Dersom du har noen blomster du mener passer ekstra fint rundt påske, jul, sommeren eller andre spesifikke tider på året er det heller ikke et problem å bruke de samme kunstige blomstene mange år på rad. Bare pakk ned blomstene når du ikke bruker dem og pakk dem ut igjen neste år.

  Finn realistiske kunstige blomster

  Det du bør unngå når du skal kjøpe kunstige blomster er de blomstene som prøver litt for hardt. Hvis den kunstige blomsten for eksempel er pyntet med falske regndråper, ber den bare om å bli gransket nærmere. Eller hvis overflaten på blomsten er ekstremt blank eller har unaturlige sterke farger.

  Fokuser på gjennomtenkte detaljer som føles ekte, dette kan for eksempel være små "feil" i bladene. Dersom noen av bladene har skader som ser naturlige ut eller ser it som de har begynt å visne litt vil de være mye mer overbevisende. Det er fortsatt viktig at den kunstige blomsten ser bra ut selvfølgelig, men et for perfekt utseende er lett å avsløre.

  Det er mange gode grunner til å velge kunstige blomster, og det trenger ikke nødvendigvis å være slik at kunstige blomster ikke er like fine som ekte blomster. Ikke vær redd for å investere litt ekstra penger for å få den høyeste kvaliteten.

  Vi ønsker å plassere informasjonskapsler på datamaskinen din for å hjelpe oss med å gjøre dette nettstedet bedre. Er dette ok? JaNeiMer om cookies »