Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Er tiden inne for å velge kunstig juletre?

  Kunstige juletre er på full fart inn i Norske hjem, og i 2018 ble det solgt flere plastikk trær en ekte trær for første gang i norsk historie. Hvis vi ser på fordelene i forhold til ulemper med et kunstig juletre så skjønner vi for hvorfor. Du kan få kunstige juletrær i mange forskjellige typer, varianter og høyder. Alt ettersom hva passer i din stue.

  Fordeler med kunstig juletre

  En av de største fordelene med et kunstig juletre er at du slipper å plukke barnåler i flere uker etter jula er ferdig. Vi er alle kjent med hvor slitsomt det kan være med ekte trær som mister barnåler og du må støvsuge 2-3 ganger om dagen. Et ekte tre trenger også vann. Når julen er ferdig må du kaste det ut. Men med et kunstig juletre slipper du dette. Du kan gå i nettbutikken til ambiplants finne det kunstige juletreet som passer akkurat for deg med tanke på høyde og mål. Her finner du et stort utvalg av vakre og realistiske juletrær som du kan bruke i mange år fremover. Når julen er ferdig pakker du det ned og lagrer det til neste år. Enklere blir det ikke. Det er både godt for deg og lommeboken din. Kunstig tre er også miljøvennlig, det lukter heller ikke.

  Hvor mye koster et kunstig tre?

  Prisen på et kunstig juletre varier veldig, dette kommer an på hvor stor du ønsker det skal være, samt kvalitet. Ambiplants har kunstige juletre i alle typer prisklasser og størrelser slik at alle finner noe som passer for dem.

  Kan jeg bruke et kunstig tre hvor jeg vil?

  Du kan bruke å sette det hvor du vil. De fleste kunstige juletrær er laget for innendørs bruk. Vil du bruke det ute er dette absolutt mulig. Men da gis det ingen garanti på at det er like fint i mange år fremover. Mange liker å ha en tre ute på vinteren.

  Alt som kjøpes hos ambiplants blir sendt ut veldig raskt. All levering innenfor Norge er på 1-3 virkedager.