Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  25 mai 2023

  Frodige plantekasser - Naturtro kunstige planter og blomster

  Frodige plantekasser er et nydelig blikkfang! Både hjemme, på hytten og jobben. Ønsker du fargerike blomster eller en frisk grønn look? Ta gjerne kontakt om du trenger tips.

  Vi har et stort utvalg kunstige planter og kunstige blomster som du kan ha i dine plantekasser eller potter. Alt fra store grønne planter og trær til mindre fargerike potteplanter. Kunstige potteplanter i høy kvalitet! Se etter merket Premium Collection om du ønsker å benytte plantene ute nå på sommeren. Vi anbefaler UV-plantene våre til utebruk, de tåler sollyset veldig godt. Det eneste du må passe på er uvær og vind. Kunstige planter og blomster er lettstelte og krever ikke så mye av deg.

  Husk god drenering i potten og litt tyngde så plantene står stødig! Helst i le for vind og uvær. 

  Vi anbefaler våre hortensia nå i sommer. De kunstige hortensia potteplantene er naturtro og flotte i både farger og detaljer. En knall fin sommer dekorasjon! Videre er også våre kunstige kirsebærtrær skikkelig populære, de selges ut fort. Kunstige tuja og buksbom har vi i flere design og er enkle grønne planter som holder grønnfargen hele året. Dekorativt og enkelt for alle oss som liker å ha det fint med mindre jobb for å holde det slik. 

  Kunstige Roser frisker godt opp i en potte på bordet eller ved inngangspartiet. SE HER.

  Ser du etter en spesiell plantesort?

  Søk i vårt søkefelt helt oppe i nettbutikken. Da kan du enkelt søke etter det du leter etter, om det er kunstige hortensia eller kunstige busker. Du kan også gjerne ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.