Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Gi bort kunstige blomster!

  Dette er grunnen til at kunstige blomster er den perfekte gaven!

  Tenk på alle anledninger der du kan bringe eller sende blomster til noen. Fødselsdager, konfirmasjoner, jubileer, sykehusopphold eller kondolanse. Det er en ganske vanlig ting, og med god grunn. Lyse og vakre arrangementer betyr feiring og glede for de spesielle øyeblikkene, og kan sende jubel, håp og alle dine personlige ønsker til en tøff situasjon. Det er en tidløs og klassisk måte å si "Jeg tenker på deg" på en måte som ingenting annet kan konkurrere med. Men har du noen gang tenkt på å sende kunstige blomster eller ferdige flotte buketter? Det er ganske mange grunner til at det kan være et bedre trekk, og her er disse grunnene.

  Holdbarhet

  Har du noen gang gått inn i en bursdagsfest, sykehusrom eller begravelsesbyrå og sett dusinvis av blomsteroppsatser overfylt i et lite rom? Selvfølgelig er det hyggelig å se så mange uttrykk for kjærlighet og omsorg på ett sted, men la oss innse det: det kan være ganske overveldende for en person å håndtere. Avskårne blomster trenger pleie, og til og med de tøffeste av dem vil visne og dø i løpet av få dager, mens de fortrykte blomsterhandlerkortene på en plastpinne trolig vil følge blomstene i søpla. Vurder å gi vakre kunstige blomster og planter i stedet; de vil vare evig etter at alle de andre er borte.

  Kjærlighet fra langt unna

  Vi vet alle at noen ganger skjer disse viktige hendelsene langt unna. Det er bare et faktum i livet, og det er vanskelig å ikke kunne være der for dine nærmeste. Så, det du kan gjøre er enten å ringe en lokal blomsterhandler eller en nasjonal kjede for å bestille en ordning som skal leveres. Dette fungerer vanligvis bra, selv om det vanligvis ender med å bli ganske kostbart. Problemet er at ting skjer. Leveranser blir forsinket, folk drar uventet eller reiser, og planene endres raskt. Hvis du er langt borte fra en stor dag, kan du sende dem det perfekte arrangementet av kunstige blomster for anledningen, enten direkte fra nettstedet eller fra din egen samling. Den varer evig... og hvis de tilfeldigvis sitter i en boks på dørstokken i noen uker, vil de se like bra ut når de åpner den!

  Gjør det personlig

  Alle disse spesielle begivenhetene trenger absolutt mye oppmerksomhet og kjærlighet. Vennene og familien du bryr deg så mye om, fortjener utgiving av gaver og velvilligheter de absolutt vil motta. Når det er sagt, vil du at gaven din skal være så personlig og individuell som den muligens kan være. Og hvis det er en av disse anledningene som vanligvis får blomster, kan du gjøre det spesielt ved å gi dem det spesielle arrangementet eller planten du vet at de elsker. Velg deres personlige favoritt, og gjør den til en gave som de alltid vil huske med kunstige blomster. Det kan være en del av deres hjem og innredning i mange år framover, uten vedlikehold eller stress, og vil fortsette å minne dem om hva du betyr for dem.

  Passer til alle anledninger

  Stor anledning eller ikke, gavekvalitet, vakkert utformede kunstige blomster er en god idé. De krever ingen vanning, beskjæring eller sollys. Både tropiske og lokale planter vil se strålende ut i hjemmet ditt, og du kan hele tiden samle og rotere sesongens blomster for å holde hjemmet eller hagen din fantastisk. Og som vi nevnte, kan du alltid ta en av samlingen din, pakke den inn og gi den i gave. Det er et perfekt tillegg til hjemmet ditt.