Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  20 februar 2023

  Gjør det fint til påske og vår med kunstige påskeblomster og vårblomster

  Kunstige påskeblomster og vårblomster som gåseunger, tulipaner eller gule roser finner du hos oss. Kunstige blomster av god kvalitet og som fremstår meget naturtro.  

  Vi gleder oss til våren og begynner smått til påske med fargerike planter og blomster. Det er koselig å endelig få inn litt farger i interiøret og hjemmet. Det er aldri feil med gule blomster til påske, men andre fine farger er like fint som et tegn på våren. 

  Det finnes mange fine planter og blomster. Hos Ambiplants får du falske liljer og roser i flere farger. Vi har også kunstige blomsterbuketter i mange slag. Her kan du velge etter din smak, enten ferdig oppsats eller designe din helt egen vårdekorasjon.  

  Kunstige snittblomster som ser ekte ut! Hvor du nesten begynner å lure på om de er falske, det er målet vårt i ambiplants. Vi er stolte over å kunne tilby et stort utvalg av falske snittblomster som ligner den ekte vare. Kunstige blomster og planter varer lengere enn levende og du kan bruke dem over lang tid. Bytt dem ut etter årstid og bruk dem og igjen år etter år.  

  Vi har også kunstige silkeblomster på lager i vår nettbutikk. Disse er mye og flotte falske planter som ikke krever mye stell. Faktisk nesten ingenting, kun en børst av støv. Kunstige stilker og grener er enkelt å dekorere med for et stilrent interiør. Kunstige Magnolia blomstergrener er populært akkurat nå, det samme med Eukalyptus grener som ikke går av moten med det første.  

  Kontakt oss om du lurer på noe eller trenger tips og råd. Vi hjelper deg gjerne.