Høy Kvalitet
Trygg Handel
1-3 dager levering og fri frakt over 500,-
Showroom
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
 • Ink.Eks.
  MVA
 • 0
  Høy Kvalitet
  Trygg Handel
  1-3 dager levering og fri frakt over 500,-

  28 april 2024

  Grønne planter ute

  Kan våre grønne planter stå ute?

  Kort svar: Se etter UV-merket på produktet. Vi har også en egen «Kunstige uteplanter» kategori du kan titte innom for hele utvalget.

  Stort utvalg uteplanter som holder på grønnfargen

  Unngå blå-grønne planter ute som falmer i solen. Kjøp kvalitets planter hos oss med merket UV, som betyr at de tåler å stå i solen. Dette er anbefalt for planter i vindu med sterk sol og til uteområdet. 

  Kunstige tuja planter og busker

  Kunstig tuja er en helårig grønn favoritt. Denne planten kan du ha ute hele året, den visner ikke av for mye sol og tåler godt med regn - men ikke la den bli stående i vann. Pass på god drenering der du planter våre falske tuja planter.

  Kunstige buksbom kuler, busker og spiral

  Kunstig buksbom i flere former og farger. Vår favoritt er serien Romerstil, som er en mørkgrønn buksbom-serie i ulike design. Vi har ulike høyder av pyramide og buksbom spiral. Samt et bredt utvalg av buksbom kuler på stamme i ulike diametere på buksbom ballen. 

  Kunstige bonsai trær - Til utendørs bruk

  Majestetiske dekortrær til utendørsbruk, da er våre bonsai UV en stor favoritt. Disse må bare sjekkes ut å ses med egne øyne! Super flotte i plantekasse eller en flott krukke.

  Kunstige vårblomster og sommerblomster

  Hva liker du best? Hortensia, tusenfryd eller petunia? Vi er et godt utvalg av kunstige blomster til din uteplass. Se alle her.

  Lag din egen stressfri sommerferie

  La de kunstige plantene og blomstene fra ambiplants dekorere helt av seg selv. Ingen vanning nødvendig og til neste år, da har du de klare igjen ferdig blomstret. Alltid flotte fargeklatter i blomster kassen, blomsterbed eller i krukker.